MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Sakuranbo

#37809 majestátík

2015-02-09 09:25

Přátelé já bych se nad panem Zemanem už tolik nerozčiloval. Prostě ho dohnal věk, stějně jako pana Klause, Havla a jejich bolševické předchůdce. S tím rozdílem, že například pan Klaus měl výrazně lepší životosprávu, tak ty následky nebyly tolik tragikomické, no. Teď hlavně aby do konce období udržel alespoň základní biologické funkce a aby omylem někomu nevyhlásil válku. Ideální by bylo, kdyby měl někoho vedle sebe, kdyby chtěl třeba zabonmotit o Muhamadovi, abychom neměli džihád za zadkem, tak aby do něj někdo včas kopnul. Dotyčný zodpovědný zaměstnanec Hradu by ovšem musel být schopen rychlé rakce a samostatného objektivního úsudku, takže Ovčáček ani Mlyny to nebudou, to je evidentní. Tak snad někoho najdou. No a před příštími prezidentskými volbami bude třeba vymezit věkovou hranici pro kandidaturu 40-60 let a podmínit ji prohlídkou lékařského koncilia. Sice vážně hrozí, že nebudeme mít žádného prezidenta, ale ty metály svým kumpánům rozdá a věnce na Národní položí holt třeba nějaký estébák z vlády, vždyť je to jedno. Čáo.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#37839 Re: majestátík

2015-02-09 12:10:04

#37809: Sakuranbo - majestátík 

Vítaj Sakuro !

po dlouhé době delší a hezký text do diskuze. Suhlasím s tím omezením věku prezidenta. A také s konciliem lékařů souhlasím.

Já osobně jsem pro království typu: GB, Belgie, Nizozemsko, Dánsko, Švédsko, Norsko.

Jiné zřízení než je parlamentní monarchie přivede dříve nebo později na vrchol moci politika typu : Putin, Zeman, Hitler, Stalin, Gottwald, Klaus.

Problém budeme mít s nalezením královského rodu. I když jsou takoví mezi námi.