MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-02-09 09:33

z úst nějakého McCaina a jemu podobných, kteří vypadají jako ti Vančurovi impotentní zlostní starci, jimž vadí, že neumírají denně tisíce mladých dvacetiletých kluků, je sice až hrůzné, ale situace taková je. Z vyjádření různých amerických politiků se zdá, že do určité doby ani nevěděli, nejen kde byly hranice Ukrajiny a co to byla Kyjevská Rus, ale že nevědí ani dnes, kde ty hranice začínají a kde končí

Zaujalo ho rovněž prohlášení amerického viceprezidenta Josepha Bidena, že nelze dovolit prezidentovi Putinovi překreslit mapu Evropy. „Jako kdyby zapomněl, že se parcelovala Jugoslávie za pomoci amerických bombardérů a raket nebo že se uprostřed Balkánu vytvářel muslimský stát. Ty argumenty jsou natolik falešné, že jakékoli vyjádření významného politického činitele ze Spojených států je nutné zkoumat, zda jsou o tom přesvědčeni, nebo zda svoje názory nezmění přes noc

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#37842 Re:

2015-02-09 12:58:54

#37811: -  

Na váš text se musí reagovat, alespoň trochu. Jinak by to byla knika.

Nechme McCaina, Vančuru i 20-ti leté umírající vojáky stranou. Všichni existovali a existují. Zůstaňme u toho.

Není to pouze Biden, ale také OSN a EU, kteří nedovolí překreslování hranic v Evropě.

Na parcelování JUGOSLAVIE neměl vliv nikdo jiný než občané tohoto tehdejšího státu.

Pokud se jedná o bombardování Srbska. Byl jsem proti, ale výsledek se dostavil. Byl jsem od té doby v Bělehradě několikrát a spíše je zajímalo co to máme v ČR za ožralého prezidenta ? Viděli to v TV a já se styděl.

O zkoumání falešných vyjádření představitelů USA, jejich vyjádření a přesvědčení, jakož i o tom, zda své názory nezmění přes noc ???

USA bojovaly v 1. i 2. Světové válce na straně Evropy. Nemusely.

Nebýt prezidenta Wilsona, nebyla by ČSR, dnes Česká republika a Slovenská republika.

Kyjevská Rus a její hranice ?? Hahaha.  To neví nikdo.

Vy a mnoho dalších nevíte, že při ustavení OSN vystupovalo nejen Rusko (SSSR), ale také Ukrajina. Ukrajina je součástí OSN do dnes. Ruská sebranka tehdy chtěla, aby každá Svazová republika měla zastoupení v OSN. Šlo o počty hlasů. OSN na to nepřistoupila. Souhlasila pouze s Ukrajinou a Běloruskem.

A dost. Stačí. Mám argumenty, ale nemám náladu zabývat se odpovídáním na Vaše názory, Nechť Vám Bůh odpustí.