PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#305

2015-02-09 21:12

Nechápu co pořád řešíte. Rulíková dostane padáka a tím to končí. Kdo by chtěl, aby ho zastupovala osoba, které když se něco na vás nebude líbit, okamžitě se vyblije do médií? Je vulgární a sprostá do televize a to nemluvím o její emočně labilní povaze. Takovou osobu okamžitě a bez milosti vyrazit prvníma dvěřma! Jsem dlouholetý sociální pracovník a kdybych si tohle dovolil, tak letím jak blesk! Naprosto zbytečná petice, podporující úplnou absurditu obyvatel ČR. Zkuste se na věc dívat méně barevněji a nebuďte věčně zaslepeni rasovým podtextem. Paní ministryně jedná naprosto správně a v souladu se zákonem, který vy zřejmě nechápete. Paní Rulíkové nejspíš nic neříká, že musí zachovat mlčenlivost v každém případě!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#306 Re:

2015-02-09 21:22:53

#305: -  

 Jde o  Mgr. Rulíkovou, jde o slečnu Kiňovou a její rodinu. NIkde nevidím žádné rasistické souvilosti nevidím. Občan jako občan. A co se týče Vás, pane, jako sociálníího pracovníka, napřed se podívejte na dokument, co o sobě prozradila rodina a pak  vynášejte soudy. Nebylo co prozrazovat,  slečna matka na sebe prozradila zcela vše, včetně velikosti dvorců a  či babka  vše kolem barvy pleti jejíhio  skorozetě (možnázetě).  Zákon chápu velice dobře, na rozdíl od Vás, který se za něj jen schováváte. :-))) 

Jen teď nevím, jestli se nám Etana nepřevtělila :-)))

V jejím případě je vše možné . 


Nepřihlášený uživatel

#307 Re:

2015-02-09 21:26:47

#305: -  

 Pečovatelská služba se rozhodla striktně držet zákona o poskytování služeb. V tomto není péče o dítě. Terénní pracovnice zaměstnala paní Rulíková, aby matka měla pomoc i s dětmi. Jen připomenu, že se tak stalo po té co babička dětí si po incidentu v rodině odchytla pečovatelku a vyfackovala ji na ulici. Do doby, než získala KVR grant na zaplacení terénních pracovnic, hradila jejich mzdu ze svého. Nyní si již matka nepřeje, aby tyto pracovnice docházely, paní KVR proto musela s těmito ženami rozvázat pracovní poměr se vším co k tomu náleží ( výpovědní lhůta, odstupné za zrušení pracovní pozice). Takže mě osobně teď zajímá, zda naše solidární MPSV bude zajišťovat matce terénní pracovníky, které odmítla.


Nepřihlášený uživatel

#308 Re:

2015-02-09 21:34:40

#305: -  

 Paní Rulíkové nejspíš nic neříká, že musí zachovat mlčenlivost v každém případě!

 Etano

pani Rulikova nic nerika protoze ji hrozi zaloba Kinove+Samkove

Rodiče paterčat tímto 1) 1) Vyzývají paní Mgr. Kláru Vítkovou Rulíkovou, aby se zdržela šíření jakýchkoliv informací o rodině Alexandy Kiňové, Antonína Kroščena a jejich dětí i dalších členů rodiny, aby se zdržela jakýchkoliv veřejných komentářů a dalších výroků o rodině. 2) Žádají, aby ukončila pracovní poměr tak zvaných terénních pracovnic a zejména aby z transparentního účtu dětí přestala vyplácet mzdové prostředky pracovnicím, neboť tyto prostředky jsou určeny dětem. 3) Žádají Magistrát hl. m. Prahy coby dozorující orgán nad veřejnou sbírkou, aby prověřili dosavadní využívání fondu, neboť ti, v jejichž prospěch byla sbírka založena, o způsobu využívání prostředků nejsou žádným způsobem informováni. Alexandra Kiňová, matka Antonín Kroščen, otec Klára Samková, právní zástupkyně