PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)


Nepřihlášený uživatel

#301 Re: Re: Ano, Kláře, kde by byli bez ní :-)))

2015-02-09 19:12

#300: Etana - Re: Ano, Kláře, kde by byli bez ní :-))) 

 Tak jste si ulevila, snad dodržíte slovo a už sem nepolezete. Výhružky typu - co bude v mých silách, .... silně připomínají známe, okřídlené - víte, kdo já jsem ? :-))) Tak s vervou do toho, jen si neubližte.  Hezký věčer, bude tu lépe bez Vás, neustále měníte názory, opakujte se, měníte své názory a jediné, co vím jistě, že  píšete jen pro potřebu své duše,  ne pro téma samotné. 

Takže ano, Kláře, ano petici. 

Etana

#302 Re: Re: Re: Ano, Kláře, kde by byli bez ní :-)))

2015-02-09 19:18

#301: - Re: Re: Ano, Kláře, kde by byli bez ní :-))) 

 Ale ty můj  malý psychologu amatére:) 

Takže ano, Kláře padáka...zásluhy si připište. 

 

A pozor, já neřekla, že sem "nepolezu", ale že nebudu psát stejné svinstvo jako zde předvádíte vy...naučte se konečně číst. 


Nepřihlášený uživatel

#303 Re: Re: Re: Re: Ano, Kláře, kde by byli bez ní :-)))

2015-02-09 19:32

#302: Etana - Re: Re: Re: Ano, Kláře, kde by byli bez ní :-))) 

 Napsala jste přesně tohle: "Kašlu na debaty s Bílou ligou, ale.....", takže si ujasněte, co vlastně chcete :-))) Chcete mít poslední slovo, Ok, pak musíte asi držet službu dnem i nocí, v mezičase pak vyuřít všechny požnosti, které "máte" :-))) Jste usměvná, argumenty nemáte,  opakujete, pletete se, co jste napsala,  pak to podsouváte jiným a tvrdíte, že jste to nenapsla. Mně je to zcela jedno,   mně jste k smíchu a asi nebudu sama.-  Prostě  jste chádk osamocený.  Ten argument  o malém psychologiovi Vám už někdo někde napsal, to nemůže být z vaší hlavy :-)))

 Rychle odpovězte,  ať nemusím dlouho čekat.  Mgr. Rulíková mně za to ale stojí,  ženská, která uměla podat pomocnou ruku tehdy, kdy to bylo třeba a dokázala - jako jediná říct- také drobná negatiova,  protože  rodina paterčat rozhodně nežije důstojně, ale skromně, tak jak by jí příslušelo, když žije z peněz státu, sponzorů a  drobných dárců. :-)))

Pěkné sny, přeji. 

Stana

#304 Ano, Kláře, kde by byli bez ní :-)))

2015-02-09 20:59

#300: Etana - Re: Ano, Kláře, kde by byli bez ní :-))) 

 Etano vypada to ze dobro zvitezi nad zlem

BRAVO KLARKO!!!

pro vas patercata a jejich pomoc byla vzdycky na prvnim miste

Platby z transparentního účtu, snad cesta k lepšímu

Dnes, tj. v pondělí 9. února, odešlo z transparentního účtu několik plateb. Tipuji, že se jedná o mzdu terénní pracovnice nebo terénních pracovnic za leden. Buď jeden úvazek nebo 1,5 úvazku. Neumím počítat mzdy a daně a odvody, tak tipuji, že se jedná o mzdu a daň ze mzdy a zdravotní nebo sociální pojištění. Když byly peníze odeslány, tak určitě došlo k dohodě mezi paní Rulíkovou a rodiči paterčat. Měla bych radost, kdyby rodiče paterčat dostali rozum a přestali napadat paní Rulíkovou. Zadarmo se jim terénní pracovnice nebudou starat o děti. Ještě by mě zajímalo, jestli v této částce je i mzda za novou mluvčí paterčat vychovatelku Petru D. Jsem ráda, že děti jsou zdravé. Podle mého názoru mzda terénní pracovnice může být hrazena z transparentní­ho účtu.


Nepřihlášený uživatel

#305

2015-02-09 21:12

Nechápu co pořád řešíte. Rulíková dostane padáka a tím to končí. Kdo by chtěl, aby ho zastupovala osoba, které když se něco na vás nebude líbit, okamžitě se vyblije do médií? Je vulgární a sprostá do televize a to nemluvím o její emočně labilní povaze. Takovou osobu okamžitě a bez milosti vyrazit prvníma dvěřma! Jsem dlouholetý sociální pracovník a kdybych si tohle dovolil, tak letím jak blesk! Naprosto zbytečná petice, podporující úplnou absurditu obyvatel ČR. Zkuste se na věc dívat méně barevněji a nebuďte věčně zaslepeni rasovým podtextem. Paní ministryně jedná naprosto správně a v souladu se zákonem, který vy zřejmě nechápete. Paní Rulíkové nejspíš nic neříká, že musí zachovat mlčenlivost v každém případě!


Nepřihlášený uživatel

#306 Re:

2015-02-09 21:22

#305: -  

 Jde o  Mgr. Rulíkovou, jde o slečnu Kiňovou a její rodinu. NIkde nevidím žádné rasistické souvilosti nevidím. Občan jako občan. A co se týče Vás, pane, jako sociálníího pracovníka, napřed se podívejte na dokument, co o sobě prozradila rodina a pak  vynášejte soudy. Nebylo co prozrazovat,  slečna matka na sebe prozradila zcela vše, včetně velikosti dvorců a  či babka  vše kolem barvy pleti jejíhio  skorozetě (možnázetě).  Zákon chápu velice dobře, na rozdíl od Vás, který se za něj jen schováváte. :-))) 

Jen teď nevím, jestli se nám Etana nepřevtělila :-)))

V jejím případě je vše možné . 


Nepřihlášený uživatel

#307 Re:

2015-02-09 21:26

#305: -  

 Pečovatelská služba se rozhodla striktně držet zákona o poskytování služeb. V tomto není péče o dítě. Terénní pracovnice zaměstnala paní Rulíková, aby matka měla pomoc i s dětmi. Jen připomenu, že se tak stalo po té co babička dětí si po incidentu v rodině odchytla pečovatelku a vyfackovala ji na ulici. Do doby, než získala KVR grant na zaplacení terénních pracovnic, hradila jejich mzdu ze svého. Nyní si již matka nepřeje, aby tyto pracovnice docházely, paní KVR proto musela s těmito ženami rozvázat pracovní poměr se vším co k tomu náleží ( výpovědní lhůta, odstupné za zrušení pracovní pozice). Takže mě osobně teď zajímá, zda naše solidární MPSV bude zajišťovat matce terénní pracovníky, které odmítla.


Nepřihlášený uživatel

#308 Re:

2015-02-09 21:34

#305: -  

 Paní Rulíkové nejspíš nic neříká, že musí zachovat mlčenlivost v každém případě!

 Etano

pani Rulikova nic nerika protoze ji hrozi zaloba Kinove+Samkove

Rodiče paterčat tímto 1) 1) Vyzývají paní Mgr. Kláru Vítkovou Rulíkovou, aby se zdržela šíření jakýchkoliv informací o rodině Alexandy Kiňové, Antonína Kroščena a jejich dětí i dalších členů rodiny, aby se zdržela jakýchkoliv veřejných komentářů a dalších výroků o rodině. 2) Žádají, aby ukončila pracovní poměr tak zvaných terénních pracovnic a zejména aby z transparentního účtu dětí přestala vyplácet mzdové prostředky pracovnicím, neboť tyto prostředky jsou určeny dětem. 3) Žádají Magistrát hl. m. Prahy coby dozorující orgán nad veřejnou sbírkou, aby prověřili dosavadní využívání fondu, neboť ti, v jejichž prospěch byla sbírka založena, o způsobu využívání prostředků nejsou žádným způsobem informováni. Alexandra Kiňová, matka Antonín Kroščen, otec Klára Samková, právní zástupkyně

Etana

#309 Re: Re:

2015-02-09 22:10

#306: - Re:  

 nebuď drzý, fanoušnku, narozdíl od tebe, nepřihlášený uživateli, se držím jednoho nicku. 

Etana

#310 Re: Re:

2015-02-09 22:12

#308: - Re:  

  A proč oslovujete  s tímto blábolem mne? 


Nepřihlášený uživatel

#311

2015-02-09 23:03

Vy jste natolik vychytralí, že dokážete překroutit cokoliv.. no však uvidíme kdo se bude smát naposledy ;) Rulíková potřebuje psychiatra a ten kdo stojí při psychopatovi, potřebuje psychiatra stejně tak.


Nepřihlášený uživatel

#312 boj o penize na TU

2015-02-09 23:41

#311: -  

toho psychiatra byste potrebovala nejvice vy sama

 V lednu 2015 bylo z transparentního účtu (zřízeného na pomoc mamince s paterčaty) vybráno 14.815,-Kč na mzdu jedné terénní pracovnice a také uhrazené odvody na zdravotní a sociální pojištění za dvě terénní pracovnice za měsíc leden.

Na základě žádosti JUDr. Samkové i rodičů paterčat, byly od února terénní pracovnice z rodiny staženy a poskytují pomoc v jiné potřebné rodině s vícerčaty.


Nepřihlášený uživatel

#313 Re: boj o penize na TU

2015-02-10 00:53

#312: - boj o penize na TU 

 Za prvé jsem muž a za druhé si ty žvásty nechte pro sebe. Smiřte se s tím, že ta brýlatá pizda půjde troubit, stejně jako vy všichni její hovínka okolo prdelky :DDDD


Nepřihlášený uživatel

#314 Ano Klíře

2015-02-10 01:47

#313: - Re: boj o penize na TU 

 Došly argumenty ? tak nastupuje vulgarita? Je vidět, jaké příznivce má slečna Kiňová a jaký je jejich slovník :-)))

Chudák Mgr. Rulíková, když se musela stákat s takovou spodinou. 


Nepřihlášený uživatel

#315 Re: boj o penize na TU

2015-02-10 01:51

#312: - boj o penize na TU 

 Najednou to sloečna Kiňová stíhá?  No, to jsem zvědava, jak dlouho jí odhodlání vydrží. To už Kroščen nepůjde pracovat nikdy :-))) Jo, jo,  jedinhé, co  rodiče vnímají, je stav účtu,  Když pracovnice platí jiní, tak se  slečna matka fláká, jak by to mělo jít se sbírky,  nic nepotřebuje :-)))  Takže jen a jen vypočítavost. 

 


Nepřihlášený uživatel

#316 ano Kláře

2015-02-10 01:53

#309: Etana - Re: Re:  

 Vy se držítže především možnosti,  jak  neustále kydat špínu a plácar příspěvky,l  Co Vaše odhodlání nediskutovat? :-))) Zase jen a jen další bláboly?  Možná jde  ve Vašem případě o předepsanou terapii . Vyúpovídat se  v anonymním prostředí a neobtežovat své  rodinné okolí. 

Stana

#317 Re: Ano Klíře

2015-02-10 02:24

#314: - Ano Klíře 

 100% souhlas dosly argumenty tak zacina vulgarita

pravy muz by se nikdy takto k zadne zene nechoval

slecna Kinova ma prapodivne zastance

timto vyjadruji svou podporu Klare

 

nejde podle ip zjistit totoznost pisatele/lky?


Nepřihlášený uživatel

#318 Re: boj o penize na TU

2015-02-10 04:46

#312: - boj o penize na TU 

 

Na základě žádosti JUDr. Samkové i rodičů paterčat, byly od února terénní pracovnice z rodiny staženy a poskytují pomoc v jiné potřebné rodině s vícerčaty.

Krásná zpráva, děkuji.


Nepřihlášený uživatel

#319 Re: Re:

2015-02-10 04:51

#307: - Re:  

Do doby, než získala KVR grant na zaplacení terénních pracovnic, hradila jejich mzdu ze svého. Po získání grantu z účtu sbírky?


Nepřihlášený uživatel

#320 Re: Re: Re:

2015-02-10 05:22

#319: - Re: Re:  

 z TU patercat slo poprve na terenni pracovnice az za  listopad 2014

az po te co Kroscen na chatu sama doma verejne Klaru nazval lharkou a pozadal o ukonceni spoluprace

predtim platila Klara terenni pracovnice z uctu vicercat

Tony: Klaro krom tech odpovedi, ktere nejsou pravdiveeeee. A lzi ktere tu projevujes . Nepripadas mi jako clovek kterej ma pravo sirit nesmysly. . . . . . Babicka tu pracuje? Ukaz mi kde.. klarko timto bych chtel aby jsme nase uzasne vztahy plnych lzi a vypocitavosti . Z tve strany samozdejme .. chci ja i sasa ukoncit veskery styk. Nebudu se docitat jak se po nas vezes...

Klára Rulíková Vítková: Je mi líto, že rodina má pocit, že o ní lžu. Babička pracovala 9 měsíců v rodině, od října zde již zaměstnána není (netuším, že bych někde uvedla, že v současné době pracuje)... Nemyslím si, že se po Vás vozím - raději si to povíme osobně v pátek, OK?


Nepřihlášený uživatel

#321 Re: Re: Re:

2015-02-10 05:35

#319: - Re: Re:  

 Pomocnice v domácnosti jsou rodině poskytovány dle zákona o sociálních službách bezplatně, tedy jejich platy jsou hrazeny ze státních dotací na sociální služby. Terénní pracovnice, které zaměstnává Klub dvojčat a vícerčat jsou hrazeny jednak z dotací MPSV, jednak z dotací na APZ z Úřadu práce. Protože v prosinci již byla většina finančních prostředků z dotací vyčerpána, hradila se čistá mzda z transparentního účtu, odvody z dotací.

Možná ještě vysvětlení k transparentnímu účtu – ten není majetkem rodiny, proto nemá vliv na výši jejich dávek. Ale není to z důvodu, aby rodina nepřišla o dávky či aby s penězi nemohla disponovat, je to jediná možnost, jak dle zákona vybírat finanční prostředky pro konkrétní účel – veřejná sbírka (která je v tomto případě realizována skrze transparentní účet) se řídí zákonem o veřejných sbírkách, který má přesná a poměrně striktní pravidla.

 

Z transparentního účtu bylo dosud uhrazeno: – nájemné za měsíc červenec a srpen pro rodinu Kiňových (23.7. a 23.8. ve výši 2x -13 909,- Kč) – parní sterilizátor (ve výši 1 906,-Kč) – antikolikové kojenecké lahvičky (5ks, celkem 1074,-Kč) – doprava paterčat na neurologii do Pražské nemocnice a zpět (3 146,- Kč) – mléčná kojenecká výživa Hami (20 x 2 500g, celkem 3 800,-Kč). Z transparentního účtu byly uhrazeny čisté mzdy terénních pracovnic za měsíc listopad a prosinec 2014 (celkem měsíčně 1,5 úvazku).


Nepřihlášený uživatel

#322 Re: Re: Re: Re:

2015-02-10 06:28

#321: - Re: Re: Re:  

 To snad už zde bylo. Ale informace o platech pro zaměstnanců Klubu hrazených nakonec ze sbírky místo z grantů, dotací atd. postrádám.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-02-10 06:48



Nepřihlášený uživatel

#324 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-10 06:49

#322: - Re: Re: Re: Re:  

  Postrádám poslední informace  z rodiny  Kiňových.   Jestli třeba zase nedošlo ke konfliktu mezi matkou a ženami, co pečují o domácnost nebo o děti , když už tam  ty  Postrádám poslední informace  z rodiny  Kiňových.   Jestli třeba zase nedošlo ke konfliktu mezi matkou (babkou)  a ženami, co pečují o domácnost nebo o děti , když už tam  ty chůvy nejsou. 


Nepřihlášený uživatel

#325 Re: Re: boj o penize na TU

2015-02-10 06:53

#318: - Re: boj o penize na TU 

 Jen aby  Kiňovou po čase nenapadlo, že  nemá  chůvy proto, že  to vymyslela  JUDr. Samková, a že ona by s tím nikdy nesouhlasila. .......