PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#381 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žádný boj

2015-02-10 20:48

#379: Andrea - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žádný boj 

 Promiňte, hovoříme o občanech republiky, ne o rasách. A pokud se nepletu, východní Slovensko bylo součástí ČSR i CSSR, i ČSR po roce 90. Hovoříme o občanských právech a povinnostech, které platí pro všechny. Zmírněte své poznámky, tohle je přes míru.  Pokud neudržíte své emoce na uzdě, snad by bylo dobré zvážit svou účast tady v diskuzi.

Pro mě platí, že  Mgr. Rulíková  na úkor svého volna, své rodiny pomáhala   rodině s paterčaty,  snažila se, aby i rodina jednala tak, jak  se od občana očekává. Protože si nikdo s rodinou nevěděl rady a  slečna KIňová se domáhala všeho, co  považovala v dané chvíli za vhodné,  našlo se řešení.  Obětí se stala Mgr. Rulíková   bez ohledu na to, že legislativa je platná pro všechny,   a zákon nezná  zatím žádné vyjímky ve smyslu  rodina paterčat. 

Promiňte, ale s Vámi už diskutovat nebudu. nechci se zaplétat  do výměny názorů, kde se argumentuje rasovými motivy.  Tady jde pouze a jenom o  fakt,  že  sociální politika měří (měla by měřit) všem stejně, pokud zákon neuvádí nějaké vyjímky. 

Odpovědi

Andrea

#387 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žádný boj

2015-02-10 21:34:48

#381: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Žádný boj 

Jistě, hovoříme o občanech ČR. Nikdy jsem netvrdila, že východní Slovensko nebylo součástí ČSSR a právě proto, mně překvapuje, že reagujete na odpověď pro někoho z komentáře, která nebyla určená pro Vás!? Já se jen držím reality a Vy musíte stejně tak respektovat můj názor a ne vyhrožovat udržením emocí na uzdě a zvažováním účasti v diskuzi!