MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Káča

#38195 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-11 19:12

#38193: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Milý pane,vůbec si nedokážete představit,jak se mi po přečtení Vašeho příspěvku ulevilo.Naprosto bez nadsázky Vám mohu říct,že se ještě teď klepu,protože jsem se cítila opravdu hloupě,že "poučuji" inteligentního a moudrého člověka.Moc Vám děkuji za Vaši úžasnou reakci.Přesně vím,o čem mluvíte.Moje mamina byla expert na český jazyk,absolvovala olympiády,psala příspěvky do časopisů a doučovala děti. A dnes?Dnes ji "doučuji" český jazyk já.Ono je totiž dost těžké umět dokonale česky,když se v pravidlech gramatiky dělají neustálé změny.V tomto případě vůbec nezáleží na věku.Mně je třicet osm let a neustále musím studovat změny,které nám chystá Ústav pro jazyk český.Ještě jednou Vám děkuji za Váš příspěvek a přeji nejen klidný večer,ale i všechny další večery a dny. Káča

Odpovědi

Evropan

#38252 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-12 13:52:58

#38195: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ctitelé senilního knížete , podobně jako on, česky pořádně neumějí a češtinu zde mrzačí. 

Jsou to správní "flastecí", protože na rozdíl od Masaryka, servilně podlézají rakušácké šlechtě.

I když mají "tatíčka" obrazně řečeno plnou prasečí tlamu, ve skutečnosti je jim jeho okaz, jakož i Beneše, ukradený.

Tak nechte tu češtinu češtinou. 

Co by dnes obyvatelům Česka scházelo, kdyby  ta tlupa samozvaných "národních buditelů" když začali s národním obrozením, dostala v zárodku přes čenich a dnes se in Boehmen mluvilo všude řečí Kanta, Nietscheho, Goeteho R.Heydricha K.H.Franka a jiných světových velikánů, tedy německy!!!