MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#38404 Koukol

2015-02-13 14:21

Putlerův lokaj, Miloš Ovarovič, prohlásil že Válková to podělala...., že on si to "podělal"od svého nástupu do své funkce u občanů ČR na celé čáře, o tom raději už mlčí.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#38408 Re: Koukol

2015-02-13 14:35:23

#38404: - Koukol 

- představa pana Schwarzenberga na jeho místě dělá z pana Zemana skvělého prezidenta! Porovnání s panem Havlem silně kulhá, neboť pan Zeman, ač též milovník alkoholu, prozatím nevypadal z letadla ani se nepozvracel na párty u britské královny. A to pan Zeman při nesrovnatelně vyšším intelektu a poměrně nižším stupni závislosti na alkoholu asi stěží dohoní.

Nepřihlášený uživatel

#38452 Re: Koukol

2015-02-14 07:20:32

#38404: - Koukol 

Ano, také jsem slyšel ten "odposlechnutý" rozhovor, "že Válková to podělala". (Myšlena její rezignace).

To ale znamená, že jde o víc, než o reziganci Válkové. Jde o "něco", co měla Zemanovi garantovat jako ministrině spravedlnosti. Bylo to po jejich rozhovoru, takže asi vycouvala a Zemana překvapila, jak řekl.

Musí jít o velice vážnou věc . Jinak by Zeman neřekl, že uvažuje o tom, že její demisi může nepřijmout. Asi má na mysli: "Dokud mi to znovu nevysvětlí a neřekne mi, že to co jsem po ní chtěl zajistí přes svého nástupce."

Na pohovor míří její nástupce, a to ještě před tím, než Zeman přijme demisi. A také tam míří "Bureš".

Celý vývoj této věci svědčí o tom, že jde o velký problém pro Zemana nebo členy jeho kavarely. Vůbec nejde o "nějakou" Válkovou.