PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Vladimíra

#643 Re: Klářin výbuch

2015-02-14 09:19

#642: Otto - Klářin výbuch 

 ono toho tam bylo "zapomenuto" víc,  třeba porovnání s dřívějším bydlením,  aby bylo vidět, jak se ten "stát nestará". Když chodili ke Kroščenovi do práce, mohli navštívit i bývalé pracoviště Kiňové, když ji to tolik bavilo,  tedy jestli vůbec pracovala,  stejně tak školy, kam  oba chodili,  rádi by kantoři zavzpomínali, zda  se vůbec Saša vyučila.  Místo toho inscenovali scénku s gynekologem  a Sašiným břichem. v podstatě velmi intimní a pro diváky  sice  pochopitelné, ale současně neestetické a hlavně nic  nedokumentující, domluvené  divadlo bylo  cítit celým záběrem. 

Mě štve, že  tolik lidí křičí, že se Klára nestarala, že to dělala pro svoji slávu, stát se nestaral, Kláíra nekoordinovala.  Jenže - proč nebylo v dokumetu také vidět, nebo aspoň slyšet, co to Kláře dalo  "neviditelné" práce, jednání, handrkování, dožadování...současně vysvětlování  Saše, že vše nejde tak, jak si představuje, že platí nějaké zákony a  že je třeba i v rámci finanční pomoci tyto zákony dodržovat.  vždyť není jednoduché zajistit naprosto vše pro rodinu, která nemá nic,  ani byt, ani úspory  a to vše tak, aby se  mohla nastěhovat paterčata. Potýkání se s navedením  rodičů, co vlastně budou potřebovat (oni to vůbec neřešili),  potýkání se se sponzory a jejich nechutí přispět a když už, tak alespoň potají... Ví někdo, kolik času, nervů a zbytečných slov tohle všechno Kláru stálo? 

Pak nějaká slepice napíše, že tam Klára stejně jezdila, jen když tam byla televize. 

Špatně zvolený záměr ČT. Buď dokument  o životě dětí, nebo dokument o státní, sponzorské i osobní  pomoci rodině, která není schopna se postarat o vlastní děti sama.  

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#653 Re: Re: Klářin výbuch

2015-02-14 13:48:21

#643: Vladimíra - Re: Klářin výbuch 

 souhlasim, spatne zvoleny zamer TV ktery Klare ublizil aby se pomohlo matce patercat

proc TVneukazala zabery ze skolky kam maly Antonio chodil drive nez se patercata narodila

petiley kluk s velkou vadou reci by mel byt ve skolce kdyz byla matka v porodnici

jo on do skolky totiz nechodil