PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#741 Re: Re: Re: Re: Další názor

2015-02-14 22:35

#738: - Re: Re: Re: Další názor 

 POdívejte se, ta matka říká pokaždé něco jiného. Je zbytečné se dohadovat, odkud co mají, nemají nic.  Nic si nepořídili,  nic neuspořili,  ai s garsonkou, ve které bydleli se snažili kšeftovat. Holobytem  nazývám jejich bydlení proto, že neměli žádné vlastní vybavení. Pop  čtyřech, pěti letech vztahu. 

Garsonku se snažili si koupit  a to tak, že  nabízeli majitelce, že si ji koupí, alechtěli ji splácet z příspěvků na bydlení, s tím, že se místo kupní smlouvy potají  sepíše dohoda u notáře.

K dohledání na netu - výpověď majitelky. 

 

Co se týče tenisek,  žijete ve vzduchoprázdnu,  mladí si na sebe nenavlíkaj boty, aby měli nohy v teple, ale aby vypadaly. 

 

pletení - píšu o tom, že mohla  plést, tedy i začít v porodnici. Tam snad už "netančila" 

Pokud se maminka dozví, že čeká vícerčata,  snaží se celá rodina  se co nejvíc připravit,  poshánět od známých,  ušít, upléct, půjčit si postálky, vaničku.-...  co nejvíc uspořit...

Tady? jen vysmátí a bezstarostní rodiče, prarodiče a utrápenej starší syn. 

Dojíždí dnes každý, kdo chce  žít slušně, nechcete  rovnou říct, že se jim vyplatilo bydlet v jen v garsonce na matracích, nechodit do práce a neposílat dítě do školky?  to snad ne.  

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#750 Re: Re: Re: Re: Re: Další názor

2015-02-14 22:59:49

#741: - Re: Re: Re: Re: Další názor 

Pletla jste někdy? Vás bych teda chtěla vidět plést s tím obrovským břichem? Mladí chodí v teniskách pro parádu, ale ne 10 leté - a to maximálně děti.