MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#38693 Re: Re: Re: Re:

2015-02-16 11:19

#38680: Káča - Re: Re: Re:  

Milá Kačenko,

Milošovi je opravdu všechno jedno. Je prezidentem a je tedy beztrestný. Nemůže být trestně ani jinak stíhán. A to ani po vypršení jeho mandátu. NIKDY UŽ.

Není to robot. Je svůj. Maminka ho milovala, Miloška. A tím dala základ člověku, o kterém se tady bavíme.

A Milošek to dotáhl až na prezidenta ČR. To je velká věc. 1:10000000.

S tím asi nemáme problém. Náš problém je Káčo v tom, jak se  MIloška zbavit

Musíme vydžet do příští volby. Sám neodstoupí a Parlament ČR není ani schopen zahájit diskuzi o jeho odstoupení.

Ovšem důležeté je Miloše neustále sledovat (teda jeho činy a výroky) a nepovolit.

Pro mne znamenají 3 roky mnoho (67), ale jsou tady mladí a Vy Kačenko. Tak se nedejte.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#38702 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-16 11:39:27

#38693: - Re: Re: Re: Re:  

Nejsem Kacenka, ale dovolim si zareagovat.  Nekolikrat jsem zde napsala svuj nazor, stejny, jako mate Vy.  Miloska vychovavaly pouze milujici zeny, maminka s babickou.  Kdyby mel otce, ktery ba mu obcas strelil vychovny pohlavek, mohl treba dopadnout jinak.  Pokud nekdo pestuje v diteti pocit, ze je stredem vesmiru, nemuzeme se divit, ze si to prenese do dospelosti.  Srdecne Vas zdravim.

Káča

#38717 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-16 13:29:58

#38693: - Re: Re: Re: Re:  

Dobrý den,předně Vám chci říct,že ve Vašem věku před sebou máte ještě několik prezidentských voleb a já si vážím každého,kdo nevhodí do volební urny hlasovací lístek se jménem Zeman.Musím s Vaším příspěvkem souhlasit.Přiznávám,že mě dříve vůbec nenapadla spojitost s tím,kým a jak byl vychováván.Ale za robotem si stojím.Zřejmě už první součástky tohoto monstra montovala jeho maminka. Káča