PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Stana

#846 Re: Petici nepodepíši - nesouhlasím.

2015-02-17 02:24

#831: - Petici nepodepíši - nesouhlasím. 

 Pokud jste znalí v řeči těla, podívejte se na hysterický výstup KVR. Srovnejte reakce matky, otce a Kláry po konfliktu v bytě, která nám byl částečně zatajen.

----------------------------------

pustila jsem vystup Klary kamaradce ktera je vystudovana Phd a

pracuje  jako sociolozka s emigranty

a pak jsme si to pustiliy  jeste jednou beze zvuku a ona mne upozornila na "par malickosti..."

1-polonahy mlady muz uvnitr ktery si hraje na naivnatko -tohle byla prece domluvena schuzka predem a Kinovi vedeli kam maji jit a proc tam maji jit, PROC se nechavali tak presvedcovat Klarou?

Tohle vsechno prece domluvila dopredu Sasa a produkcni Libuska

2-prichazi Petra, Tonda dava Petre klice a vysvetluje od ceho je jaky klic a asi tohle udelal poprve,Petra nevi co dal s klicema, PROC nesel Tonda Petre otevrit dvere sam? normalni clovek by tohle udelal ze?

(minul by se na schodech s Klarou a to on nechtel, chtel byt na kamere)

3-vybiha Klara a asi  nevi o kamere, na kameru se nepodiva ale TVAR Tondy hovori za vse, usmev a kdyz Klara od Tondy odchazi, po te co rika ze jeho tchyni zabije Tonda se zase usmiva, balkon je prazdny

4-Sasavychazi a  vi o kamere a hovori na kameru, na balkon je vystrcen maly  Antonio ktery place a jak je videt krik matky ho velmi rozrusuje

 

tak nevim

to tam vzdy byli na nataceni dva kameramani?

co se stalo uvnitr bytu ze to Klaru tak rozrusilo a proc to TV vystrihli?

na romea psali ze Klara vzdy prisla v doprovodu kamer takze to co se stalo v byte na kamere maji

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#848 Re: Re: Petici nepodepíši - nesouhlasím.

2015-02-17 08:39:59

#846: Stana - Re: Petici nepodepíši - nesouhlasím. 

Pustila jsem si díl , ale jsem znechucená vyjadřováním rodinky a zkur...... státu, to je nátura, co oni tomuto státu dali?Co pro stát dělají?Paní Klára nespala a oni také, No co čí jsou děti? Kláry, nebo jejich. Srovnávat, že stát a město jim nic nedá, co by chtěli?Snad vilu s vodotryskem a před ní nejnovější model mercedesu. 


Nepřihlášený uživatel

#849 Re: Re: Petici nepodepíši - nesouhlasím.

2015-02-17 08:42:34

#846: Stana - Re: Petici nepodepíši - nesouhlasím. 

Také varianta, ale já jsem vycházela pouze z řeči těla a z toho, co bylo na kameře, nedomýšlím, dívám se na situaci takovou, jak nám ji ukázali. Tonda říká Saši, co na mě koukáš, já na to nemám co říst. Spíš tomuto dost dobře nerozumím, že nereagoval na řeči od Saši, neřekl svůj názor, ale je to častá reakce chlapů. Jinak se usmíval, to ano, ale ne hned jak Klára šla a pronášela "řeč", ale až domluvila. Škoda, že tento dokument nedělala paní Třeštíková nebo Sommerová.