PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

Andyo

#878

2015-02-18 10:07

Co se pořád montujete do cizí rodiny? Nic vám do toho není, podpořte K. Rulíkovou, chcete-li, ale jinak nemá v ČR vůbec nikdo právo kecat rodičům paterčat ( a jakýmkoliv jiným rodičům jakbysmet) do života, navíc na webu, veřejném místě. Pokud cítíte potřebu propírat něčí rodinné zvyky, tak se svěřte se svými zpackanými životy, nemanželskými dětmi, rozvody a prohrami, ráda se pobavím i já:)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#880 Re:

2015-02-18 11:32:19

#878: Andyo -  

 Také nechápu, rodina má co má a bude mít, tak co teď? Závidíme-nezávidíme!? Za jakou cenu...koho?!

Stana

#884 Re:

2015-02-18 15:04:36

Co se pořád montujete do cizí rodiny? Nic vám do toho není, podpořte K. Rulíkovou, chcete-li, ale jinak nemá v ČR vůbec nikdo právo kecat rodičům paterčat ( a jakýmkoliv jiným rodičům jakbysmet) do života, navíc na webu, veřejném místě. Pokud cítíte potřebu propírat něčí rodinné zvyky, tak se svěřte se svými zpackanými životy, nemanželskými dětmi, rozvody a prohrami, ráda se pobavím i já:)

 Andyo

nam nejde o ta patecarta, jak si je Kinovi vychovaji k obrazu svemu jejich vec 

nam jde o zatajeni prijmu a lhani ziskat co nejvice penez

Klara je pouze prekazka jak se Kinovi maji dostat  k TU 

mame pravo vedet prijem Kinove od casopisu a televiz  nemecke a ceske

Otvirak =5 000 korun

Snidane s Novou =10 000 korun

tenhle pisatel to napsal 100 % korektne

 Jestliže mají padat hlavy tak všem. Jako první se zmínila sociální pracovnice že děti budou odebrány dokud nebudou mít K+K zařízený byt.Jako druhá to řekla hodná teta Petra v dokumentu a jako třetí to řekla p. Rulíková. Myslím si že více lidí sledovali ČT kde tohle zaznělo od p. Dobiášové, než si to přečetli lidé v článku na idnes. Dále jde o peníze. Sl. Kiňová pravidelně lhala a sociální pracovnice na úřadě tohle musela vědět. Peníze dostávali poukázkou, navíc na diskusi ČT je to jasně napsáno že se rodině peníze posílají "bokem", dá se zjistit na poště,dále peníze z dokumentu atd. Takže - zkontrolovat všechny doklady a písemnosti které se musí zakládat a tuto pracovnici, či pracovníky vyhodit, či jim poslat vytýkající dopisy - vše přes média a jmenovitě. Déle zjistit lékaře který vystavil falešnou neschopenku (viděli jsme a slyšeli v dokumentu že to je jako)pro p. Kroščena, nahlásit tohoto lékaře na lékařskou komoru, zjistit a vysvětlit z jakého důvodu a proč má p. Kiňa invalidní důchod, co jsem viděla či jsme viděli, tančí, běhá, zvedá či vzpírá děti, takže záda či klouby to nebudou, popíjí alkohol a kouří, takže srdce, cévy, slinivka to nebude, a nenapadá mě nic vážnějšího na co by mohl mět ID.Bez nohou či rukou není. Takže názor a pravdivý - posudkového lékaře, jinak ten co mu ID vystavil tak výpověď a můžeme pokračovat. Proč p. ministyně uvádí lidi v omyl, proč nepomohli rodině paterčat i když o této mimořádné situaci vědělo snad celé ministerstvo, jestliže pomohli, stačí zveřejnit jak a jak pomohla p. Rulíková. Taky by mě zajímalo jak dlouho pracovala sl. Kiňová, která se ohání tím jak pracovala., mě to jaksi pořád nevychází ohledně jejího věku a věku Tondy a můžu pokračovat. Jak dlouho a kde pracuje p. Kroščen, i zde je vše opředeno tajemstvím, ano víme že nyní pracuje či nepracuje v Bille. Tohle by měl být námět na reportáž ČT místo slátaniny kterou nám předvedla. Zveřejnit kolik peněz celá rodina Kiňů a p. Kroščena a malého Tondy dostali za 13-ti dílný seriál a hlavně zda to přiznali. To není závist ,kdyby mě chtěl někdo napadat, chci vědět kde je pravda. Taky by mě zajímal názor na to vše p. ministryně. O této petici určitě ví a předpokládám že diskusi si čte. Jestliže chodí na FB Romea a tam lajkuje nesmyslné články tak by se mohla vyjádřit i zde. I když si myslím že by měla být nestranná ale je to jen můj názor. Nebo snad p. ministryně shání potenciální voliče ?????

---------------

 na netu se toho o jejich rodině dá zjistit mnohem více, třeba tady, a toto je přímo ze stránek Milovic, z usnesení rady:

" Starosta města uvedl, že dne 5. 6. 2014 byla na oddělení správy majetku města doručena žádost paní Alexandry Kiňové, nájemce bytu č. 23, ul. Lesní, Milovice – Mladá, o prodloužení nájmu bytu a snížení nájemného. Paní Kiňová má uzavřenou smlouvu o nájmu bytu na dobu určitou jednoho roku do 30. 6. 2014 a výše nájemn ého činí 63,67, – Kč/m², celkové nájemné na byt 6.809, – Kč, nájemné včetně úhrady za služby činí v současné době 13.909, – Kč. Usnesením rady města č. 324/2013, ze dne 10. 6. 2013, bylo paní Kiňové schváleno uzavření Smlouvy o nájmu bytu a nebyla požadována peněžitá jistota ve výši trojnásobku měsíčního nájemného a záloh na úhradu služeb. Paní Kiňová ve své žádosti uvádí, že v současné době pobírá pouze 3.000, – Kč rodičovský příspěvek a její přítel je již 5 měsíců s ní doma z důvodu péče o děti. Šetřením na u řadu práce Milovice bylo zjištěno, že paní Kiňová pobírá posledních pět měsíců v průměru 22.752, – Kč měsíčně na dávkách sociální podpory a hmotné nouze + nemocenská jejího přítele, cca 13.000, – Kč. Oddělení správy majetku města nedoporučuje radě města schválit snížení nájemného paní Alexandře Kiňové, nájemci bytu č. 23, trvalý pobyt jsem smázla…

tak si pak říkám, jestli je tak hloupá, že jí nedocvakne, že si budou ověřovat, zda opravdu bere jen to, co říká, a už vůbec nechápu, že jí nedojde, že usnesení z rady bude veřejně přístupné a kdekdo si to najde, to samé ohledně exekuce, já už fakt nevím, co si o tom myslet