MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#39579 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-21 14:47

#39578: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Neodpovedel jste mi na moji otazku.  Kde se podarilo vybudovat komunistickou spolecnost, ktera by prosperovala a nepotlacovala prava vlastnich obcanu ?  A kdyz je komunisticka ideologie tak dokonala, proc neni pritazliva pro vsechny lidi ?  Proc je nutne ji budovat nasilim ?  Pokud by, podle vasich predstav, se mela komunisticka spolecnost skladat pouze z lidi, kteri jsou zastanci teto ideologie, co s nami ostatnimi ?  Vystehovat nas do rezervace ?  Co se tyka Vasi teorie o demokracii - netrpim stihomamem.  I kdyby me nekdo sledoval, budu mit stale pocit svobody a volnosti, protoze vim, ze me nikdo nebude posilat do kriminalu za jiny nazor.  To je prave ten rozdil mezi demokracii a komunistckou ideologii.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#39580 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-21 15:02:17

#39579: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Já jsem někde napsal, že se někde podařilo vybudovat ideální komunustickou společnost? Že o tom nevím. Lidi jsou různí, mají různé názory, proto neni komunistická ideologie přitažlivá pro všechny. Jsou kvanta lidí, kteří nechtějí rovnost lidí, nýbrž vládu někoho nad někým. A ti komunismu nikdy na chuť nepříjdou. Což je i odpověď na Vaši otázku, proč by se měla komunistická společnost skládat pouze z lidí tohoto myšlení. 

Také netrpím stihomamem. Toto je realita. Názor můžete mít a můžete si myslet, že vám nic nehrozí, když jej řeknete. V USA je praxe trochu jiná, nezavřou vás do kriminálu, jednoduše se ztratíte. Udělají si s váma, co budou chtít, a jelikož jsou to buňky pod štítem vlády a všech tajných složek, tak je nic nelimituje a nehrozí jim žádné postihy. Těchto případů "ztracení" jsou tisíce ročně. A tohle se bude rozrůstat po celé planetě.