MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#39590 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-21 16:34

#39582: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Vy končíte se mnou? Ah, roztomilé. Jste, s prominutím, velmi zabedněný, nedokážete unést, že má někdo jiný názor (typický demokrat) a převracíte do své podoby něco, co jsem neřekl. Odpovědět jsem odpověděl, že vy ty odpovědi nevidíte, nechápete nebo je pochopit nechcete, není absolutně moje chyba ani můj problém. 

Že žijete v ČR neznamená, že by vás nemělo zajmat dění v USA. Naopak. USA se stále více propaguje do dění v Evropě a je jen otázka času, kdy ji bude mít v moci. Momentálně například vysílá naše české vojáky tam, kde nechce ztrácet ty své. A bude se to stupňovat, tomu věřte. 

A jen tak pro pořádek, žádny utopický systém nikdy nikde nebude fungovat. Jak komunismus, tak demokracie. Protože pokud to nevíte jako většina lidí, demokracie je stejně utopický systém jako komunismus. Vytváří jen iluzi svobody. Avšak někomu to stačí.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#39592 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-02-21 16:39:49

#39590: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

O demokracii

Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, neni to hraní si na život, je to život a jako taková demokracie není dokonalá, stejně jako život není dokonalý. Skvělé je, že demokracie sleduje proměny života lidí v demokracii a ti sledují, jak se vyvíjí demokracie a více či méně do tohoto zasahují, podle toho, jak moc se jim zdá, že se demokracie vytrácí. Je to povinnost občanů se o demokracii starat, je to jejich veřejný prostor, demokracie jim jej přisuzuje a občané si jej také svým přístupem k němu vzali pod svou ochranu a do své správy.