PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)
Quoted post
Nepřihlášený uživatel |
#1103 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE2015-02-23 19:07#1040: Etana - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE Poslyšte ETANO,nejste VY náhodou neskutečně drzá?Co si to dovolujete tvrdit ,že všichni podváděli ať již aktivně ,či z donucení?Můj táta byl politickej,slušňák a za své přesvědčení měl on,celá rodina i všichni ti co leta nevylezli z kom.lochů podělanej život!To nebyli žádní Havlovci,ale lidé co chcípali v dolech.Kde berete tu drzost? Čím to,že mi Vaše příspěvky připomínají identické plky jakési sebestřední,narcistické a bezdůvodně sebevědomé existence pod přezdívkou HANA z již ukončené diskuse pod pořadem Čt ? Je to petice,kdo chce podepíše,někdo napíše i proč.Kdo podepsat nechce,tak jí ani nečte ,či ten kdo přečetl a komu se nelíbí,prostě nepodepíše a i on se může vyjádřit proč nepodepsal.Ale Vy zde soustavně bezdůvodně někoho urážíte,napadáde a ironicky kritizujete.Dělá Vám to dobře,nebo bez soustavného zveřejňování svích názoru na všechno a na vše Vám nechutná večeře? Ať tak či tak,je Vás dost. Bez pozdravu.I když Vy si jistě opět najdete nějaký důvod proč se zase předvést že?
|
Odpovědi
Etana |
#1107 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE2015-02-23 19:52:32#1103: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE A jé, další politický vězeň v kamenolomu, to je jak s partyzány po druhé světové, najednou jich v Čechách a na Slovensku bylo víc než obyvatel:) Ne, na diskusi pod pořadem jsem nebyla vůbec.
No a že se vám mé komentáře nelíbí, protože si nenotuji s vaším hejnem, s tím se prostě smiřte. Kdo mi odpovídá slušně, k tomu jsem slušná, takže pindy o urážkách si nechte na přástky, až budete líčit, jak jste všichni seděli v komunistických kriminálech a uzavírali smlouvy podáním ruky.
Večeři mám fajn...a jo, dělá mi dobře zesměšňovat rasistické, vlezlé hlupáky, kteří mají doma čurbes, ale montují se do cizích rodin.
|
Nepřihlášený uživatel |
#1109 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE2015-02-23 20:11:40#1103: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Klára Vítková – Rulíková: PETICI: NE posilam pozdrav hezkeho vecera Etana nikoho z nas neslysi, je zde na provokaci, jako spravna romska aktivistka pouze provokuje a jeci blahem kdyz nekomu udeje slovnik aby se mohla vsem bilym vysmat Etana ceka na kazdou reakci od nas bilych by mohla pisatele ponizit, zesmesnit a vyprovokovat Etane nejde o dialog pouziva pouze monolog a hlavne pise o tom jak trpi matka patercat pod nami bilymi rad " Romske matky" by chtela pro Sasenu vyhadat a jeste domecek nekde u more. Doufam ze si vyberou Norsko |
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Exemplární trest pro střelce koček z obory Březka
13285 Vytvořeno: 2024-08-09
Za vyřešení drogové situace na Praze 5
740 Vytvořeno: 2025-01-16
Břehy bez omezení!
1754 Vytvořeno: 2024-01-24
Petice za prošetření případu Libora BENÍČKA (kauza týrání zvířat v oboře Březka)
2497 Vytvořeno: 2025-01-20
Podpora pro spolek Triangl
254 Vytvořeno: 2025-01-23
Petice za odvolání ředitelky Krajské veterinární správy Karlovarského kraje paní MVDr. Márie Slepičkové
1865 Vytvořeno: 2025-01-22
Petice za přepracování návrhu na rekonstrukci Hlavního nádraží v Praze
10144 Vytvořeno: 2023-11-28
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
3079 Vytvořeno: 2024-07-23
Petice proti zjednosměrnění provozu v centru Loun
264 Vytvořeno: 2024-11-29
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
18148 Vytvořeno: 2023-10-23
Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
15757 Vytvořeno: 2023-10-30
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
49566 Vytvořeno: 2022-12-27
Otevřený dopis za podporu sociálních pedagogů ve školách
1809 Vytvořeno: 2024-10-20
Podpora udělení Ceny města Olomouce Ing. Vilému Švecovi in memoriam, za společenský přínos městu.
144 Vytvořeno: 2025-01-26
Propusťme politické vězně a zastavme kriminalizaci rostlin a hub
147 Vytvořeno: 2025-01-13
Žádáme zrušení nákupu letounů F-35
910 Vytvořeno: 2024-03-07
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
1454 Vytvořeno: 2024-12-12
Otevřený dopis Radě města Železný Brod ve věci KC Kina
282 Vytvořeno: 2025-01-15
Informační bezpečnost, svobodné a férové volby
2937 Vytvořeno: 2024-05-06
Podpora Simonu Omaníkovi, slovenskému studentovi