PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post

AndyO

2015-02-25 11:03

1286 - je mi naprosto lhostejné, co si o mně myslíte vy a vám podobní diskutující. Přisuzujete si moc velkou důležitost, o své inteligenci jsem se nikde nezmiňovala, ale ano, jsem celkem spokojena:)

Zkuste se vy stejně kriticky vyslovovat ke Kláře jako k té druhé straně ....to je ale blbost, co?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#1288 Re:

2015-02-25 11:28:33

#1287: AndyO -  

ja sem svuj nazor na jednani Klary rekla uz davno, muj pohled na dany problem neni černo-bily, narozdíl od vasho

petici sem podepsala i kdyz vidim chyby i na jednani Klary, protoze se snazila a udelala hodne pozitivniho v prospech rodiny K+K

Nepřihlášený uživatel

#1289 Re:

2015-02-25 11:40:07

#1287: AndyO -  

Buďte trochu soudní, sakra krucinál. A Kláro, tohle přesně, co píše ta nade mnou, jsi spustila svým "rozhovorem". Proto ti to vyčítám, žes věděla a stejně, s rozmyslem, poškodila možná nesympatickou, přesto ani ne pětadvacetiletou maminu od šesti dětí. Proto s tebou absolutně nesouhlasím.

Andy O, opravdu si myslíte, že vše začalo jen tím rozhovorem? To snad ne, nečetla jste náhodou jiné připomínky od začátku vysílání dokumentu a jak se reakce lidí začala rychle měnit. Copak lidi nemají názor a nevidí, to co je. Ano, víc lidí se staví na stranu Kláry, ale ona si o svou podporu neříká, to co nastalo byla jen reakce na nevděčnost a tím nemyslím jen rodinky. Na začátku dokumentu jsem Kláru považovala za člena té rodiny, přiznávám, že jsem to neviděla hned na začátku a nemíním si to pouštěn. To co jsem viděla , tak mi úplně stačí