MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#40676 Re: Re: Re: Re: ReZeman? Kdo to je Zeman?:

2015-03-02 21:30

#40672: - Re: Re: Re: ReZeman? Kdo to je Zeman?:  

TAK STUPIDNI NAZOR JSEM UZ DLOUHO NECETL.  AMERICKA SPOLECNOST BYLA NEKDY JEDNOLITA ?  JMENUJTE MI JEDNU JEDINOU SPOLECNOST V  CELYCH DEJINACH LIDSTVA, KTERA NEBYLA ROZDELENA NA RUZNE SKUPINY.  CHCETE MI TVRDIT, ZE DRIVE BYDLELI DELNICI, REMESLNICI, POMOCNICI NA STAVBACH ATD. VE STEJNYCH CTVRTICH JAKO INTELEKTUALOVE, PODNIKATELE, KRALOVE A CISARI ?  CHCETE MI TVRDIT, ZE DRIVE MELY TYTO SKUPINY STEJNY ZIVOTNI STYL A MELY SPOLECNE ZAJMY ?  CHCETE MI TVRDIT, ZE DRIVE TRAVILY VOLNY CAS NA STEJNYCH MISTECH.  CHCETE MI TVRDIT, ZE POMOCNY DELNIK BY MEL PRACOVET VE STEJNE ORGANIZACI JAKO VYSOKOSKOLSKY VZDELANY ODBORNIK ?  CHCETE MI TVRDIT, ZE EVROPA SE ZACINA ROZDELOVAT TEPRVE TED ?  MNOHO LIDI BY SI PRALO ZIT JAKO TI CHUDACI, KTERE TAK LITUJETE.  MAJI VYSSI ZIVOTNI UROVEN, NEZ LIDE U NAS !  ZAMYSLETE SE NAD TIM, CO ZDE BLABOLITE.  POKUD BUDETE MIT ZAJEM, DOPORUCIM VAM JINOU LITERATURU.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#40681 Re: Re: Re: Re: Re: ReZeman? Kdo to je Zeman?:

2015-03-03 08:58:46

#40676: - Re: Re: Re: Re: ReZeman? Kdo to je Zeman?:  

Je vidět že jste nic nepochopil a vysvětlujete si to tak jak vám to vyhovuje.Moch by jsem vám oponovat ve všem,ale to je pro mne nedůstojné.Žijte si ve svém světě.