MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#40680 Re: Re: Re: Re:

2015-03-03 08:51

#40675: Káča - Re: Re: Re:  

Jak vidím vaše nenávist k Zemanovi, vám nedovoli otevřít oči a svobodně  myslet.USA zve na oficialní návštěvu jenom toho koho nutně potrebuje,nejčastěji ,kvůli obchodu,kde USA potřebuje něco prodat,jinak je nikdo a nic nezajímá pokud to není nutné k zviditelnění.Kromě vás tady se o Zemana ve světě teměř nikdo nezajímá až na výjimky ketré se nedokáží jnak zviditelnit.Dokážete jenom nadávat a opovrhovat těma,kteří s vámi nesouhlasí.Uvědomte si že se pomalu strácite,až se stratíte a bude konečně u nás klid a pořádek.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#40689 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-03 10:25:14

#40680: - Re: Re: Re: Re:  

Hezky to soudruzi z FSB napsali.

Nepřihlášený uživatel

#40692 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-03 10:37:05

Právě naopak, zemanovská lživolební kampaň a následná volba mi oči otevřela.

Nepřihlášený uživatel

#40693 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-03 10:44:38

Zopakuj si ceskou gramatiku, mudrlante.  Uroven zemanovcu se pozna i podle pisemneho projevu.  Priznivci Zemana, nedelejte panu prezidentovi ostudu.  On se znemozni sam, nemusite mu pomahat.

Káča

#40694 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-03 11:18:35

Omyl!Má averze vůči Zemanovi je přímo úměrná tomu,jak moc jsou mé oči otevřené.Čím víc je otvírám,tím silnější je i moje alergie.Ale v jednom s Vámi musím souhlasit.Ano,ve světě se o Zemana skutečně téměř nikdo nezajímá.Tento exot je jim tak akorát k smíchu.My,antíci,dokážeme jen nadávat a opovrhovat těmi,kteří s námi nesouhlasí?Proberte se a přečtete si příspěvky antíků a zemandrtálců.Kdo komu nadává?!A ještě mi vysvětlete význam slov "strácíte,stratíte".Čeština je sice velmi bohatý jazyk,ale přesto si nejsem vědoma toho,že by obsahovala některé z těchto slov. Káča

Nepřihlášený uživatel

#40700 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-03 13:35:53

Vaše slova :  .Uvědomte si že se pomalu strácite,až se stratíte a bude konečně u nás klid a pořádek...

Ano, asi se pomalu ztrácíme, ztrácíme směrem na západ k civilizovanému světu, kde ještě žijí lidé s nezkaženou morálkou a jsme dál, dál, dál od Vás zemanisto- komunistů, od zrůd s hubou plnou blbých, zcestných keců.