MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#40762 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Průměrný Američan..

2015-03-03 20:33

#40760: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Průměrný Američan.. 

 Ohlas Zemanova vystoupení jako velmi pozitivní signál a vyjádření odporu proti českému masochismu. „Když se podíváme na jakákoli mainstreamová česká média, vyzdvihovala to, že prezident nepůjde do Bílého domu, že ho nepřijme žádný zástupce prezidentské kanceláře, natož sám prezident. Prezentovala konferenci jako bezvýznamnou záležitost, kterou propaganda kolem prezidentské kanceláře jen nafukuje, což se ukázalo jako zcela liché .Mohu si jen povzdechnout a zamyslet se nad tím, proč to děláme. To máme tak malé sebevědomí? To si opravdu myslíme, že jsme poslední nepodstatná výspa světa, která je nedůležitá a která musí čekat na to, až odněkud spadne nějaké vyšší moudro? Ať už je to Bílý dům nebo Evropská unie? Je to zbytečný národní masochismus. Je tu už od časů Václava Havla, který říkal po celou dobu, co vládl, že jsme bezvýznamní a musíme odvozovat svůj význam od důležitých partnerů v zahraničí. Miloš Zeman a před ním i Václav Klaus dělají všechno proto, aby ukázali nepravdivost této masochistické teze.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#40763 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Průměrný Američan..

2015-03-03 20:37:02

#40762: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Průměrný Američan.. 

 Prezident Miloš Zeman na konferenci Americko-izraelského výboru pro veřejné záležitosti podpořil Izraelce a vyslovil se pro koordinovanou akci mezinárodního společenství proti islámskému terorismu. „Prezident Zeman je konzistentní. Jestliže po náletu na Dvojčata pronesl svou známou větu, že s teroristy se nejedná, s teroristy se bojuje, tak navzdory tomu, že se to spoustě lidem nehodí do krámu, říká totéž. Je naprosto konzistentní, když říká: „Ne, to jsou lidé, kteří představují popření našich civilizačních hodnot a s nimi není o čem jednat, protože jejich kód k jednání je zcela jiný než náš a nikdy si nemůžeme porozumět.


Nepřihlášený uživatel

#40783 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Průměrný Američan..

2015-03-04 05:51:28

#40762: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Průměrný Američan.. 

 Nevím, jestli jste si všiml, že Zeman hovořil na židovské konferenci a ne v Kongresu USA.

Asi jste neposlouchal co říká. Byla to pouze hesla. Žádná vize, žádná východiska. Sehrál tam šaška, jako jediný prezident, který se toho účastnil. Největší potlesk utrpěl, když si vzal do úst Kennedyho (Ich bin Berliener). Teď máme prezidenta Žida ( I am Jew). To bylo ale moudro. Prostě šašek.

Aby bylo jasno, nejsem proti Izraeli, ani nejsem antisemita. Jsem antizemanovec.