MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Hana

#42129 Nepřekvapivé zjištění o české lumpen pravici

2015-03-11 11:13

I z této diskuze je jasné, jak útoční , sprostí, zákeřní a prolhaní jsou zastánci pravice, kteří se zde vyjadřují. rozkradli stát.Jejich agresivita, drzost, útočnost a neomalenost je do nebe volající. Však všeho do času. Na trůny se dostali lidé typu Z hovna rovnou Přemyslovna.

Odpovědi

Ritchie

#42136 Re: Nepřekvapivé zjištění o české lumpen pravici

2015-03-11 11:24:34

#42129: Hana - Nepřekvapivé zjištění o české lumpen pravici 

Zato komunistická "hvězda" je to pravé ořechové! Jděte si konečně lumpenhulváti řešit vaše mindráky na Vaše rudé diskuse!

Nepřihlášený uživatel

#42166 Re: Nepřekvapivé zjištění o české lumpen pravici

2015-03-11 12:05:44

Milá HANKO,

jsem pravičák. Kradu kde mohu (za komunistů jsem si ani neškrt), jsem agresivní a drzý. Volám do nebe ať mi dá sílu zbavit se komunistických hovad a sviní. A dostal jsem odpověď: OKO za OKO a ZUB za ZUB.

"Všeho do času" je asi vyhrůžka !? Souhlasím, všeho do času.

A že se na trůny dostali lidé typu " Z hovna rovnou Přemyslovna" ?  Naprostý souhlas. Havel ten musel (alespoň poprvé). Klaus a Zeman, ti se o prezidenstkou funkci DRALI. A další již stojí v řadě. Komunisté: Dlouhý, škromach, Babiš, Mládek, Veleba. Ale také nekomunisté: TOKIO Okamura.

Nepřihlášený uživatel

#42170 Re: Nepřekvapivé zjištění o české lumpen pravici

2015-03-11 12:11:18

Maj v tom děvče nějaký zmatek. Tady od roku 39 žádná pravice nevládla a po překabátění v roce89 zde spíše než kapitalismus fungovala a dodnes pokračuje řízená likvidace státu v režii soudruhů rezidentů KGB/FSB z nechvalně známého "Prognostického ústavu" v čele se soudruhy Zemanem a Klausem a dalšími viz. : http://cs.wikipedia.org/wiki/Prognostick%C3%BD_%C3%BAstav , Členové (neúplný seznam, abecedně) a jiné zdroje.