MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

IVA

#42135 Masaryk byl pěkná svině....

2015-03-11 11:22

#42128: -  

Podle Tvych slov, soudruhu, byl Masaryk pekna svine. Rad bych se zeptal - kdyz prestanete plivat a kousat, jak dlouho muzete za odmenu na internet ?  Nebo to ma kazdy psychiatr nastavene jinak ???

KAM TAKOVÍ JAKO TY PŘIVELI TUTO REPUBLIKU? DO SPÁLENÉ ZEMĚ, ROZKRADENÁ KDE CO, 1 000 000 NEZAMĚSTNANÝCH A BEZDOMOVCŮ, 2 000 000 PRACUJÍCÍ BÍDY,EXEKUTORŠTÍ LUPIČI, CHUDÁCI BEZ PŘÍJMŮ A BEZ PODPOR (VYJMA ROMŮ A PŘISTĚHOVALCŮ), AMNESTIE TUNELDĚDKA PRO ZLODĚJE A TUNELÁŘE. NEBOJ SE, VYŠETŘOVACÍ VAZBA NA TYTO PTÁČKY ČEKÁ, DOČKÁŠ SE TAKY. ŽÁDNE STROM NEROSTE DO NEBE. A TO, ŽE NEZNÁŠ HISTORII VLASTNÍHO STÁTU , TO JE TVOJE UBOHOST, DEJ SE DOŠKOLIT.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#42139 Re: Masaryk byl pěkná svině....

2015-03-11 11:39:42

#42135: IVA - Masaryk byl pěkná svině....  

Ty jsi mi to "nandala", soudruzko, bojim, bojim.  Je jasne, ze Ti vyhovovala doba, kdy jsme meli vsichni hovno, prazde regaly a bolsevici nam masirovali mozek svoji ideologii.  Par vyvolenych soudruhu si zilo, jak prasata v zite. Meli svoje prodejny, leky ze Zapadu, proste meli svoje "zdroje".  Ale ti byli nedotknutelni, na ne se nesmelo poukazovat.  Ty jsi zrejme patrila do kasty "Vyvolenych" !  Jsem stary clovek, hodne pamatuji a nikdo me nemusi o historii vlastniho naroda poucovat.  Ja jsem sbiral zivotni zkusenosti v dobe, kdy Ty jsi rikala hovnu koko .

Nepřihlášený uživatel

#42165 Re: Masaryk byl pěkná svině....

2015-03-11 12:05:38

Nepřihlášený uživatel

#42180 Re: Masaryk byl pěkná svině....

2015-03-11 12:24:34

#42135: IVA - Masaryk byl pěkná svině....  

IVO, ty jsi ruska jako poleno. Doufám, že znáš historii svého "státu" ?????

Nejšťastnější jsou u vás lidé na dalekém východě. Ti ještě neví, že jste zavraždili cara a jeho rodinu. Pro ně se od 19. století do teď nezmělnilo nic. A to je asi dobře.

Vyhrožuješ nám, že se dočkáme až nás budeš znovu školit o historii našeho státu. Začni už teď. Rád si přečtu alespoň základní téze tvého školení. CIAO.