MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

dusoň

#42243 Jsem za potrestání Bezčase, jeho milenky a Tuneldědka

2015-03-11 16:51

A to za rozvráceni republiky, uvržení 1 000 000 lidí do existenční tísně a nebezpečí smrti, za neznalost špinavých a kriminálních peněz,za  drogy v ulicích našich měst, ve školách , na pracovíštích, za tunelování bank, za zlodějsou privatizaci, za placení milenky  na úřadě vlády z peněz daňových poplatníků, co přesčase švihala bičíkem, šlehačkové expozé, domínium, sexuální hrádky v tmto konkubinátě v pracovní době. Takové kapitalistické Vážení přátelé ANO. Soudružka si zlomila nohu ve sprchách v pracovní době. Tak je to pracovní úraz , nebo ne? A to práglonefachčenkům, tunelářům, kokotům, milovníkům knížete trautenberka  , havloidála a tuneldědka nevadí ??? A jak chlastali havloidál se starým Dins bierem? Chodili po práglu na nasávali co šlo.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#42253 Re: Jsem za potrestání Bezčase, jeho milenky a Tuneldědka

2015-03-11 18:30:11

#42243: dusoň - Jsem za potrestání Bezčase, jeho milenky a Tuneldědka 

Nauc se cesky, komunisticky blbe. Pokud chces nekoho poucovat, mel by jsi vedet, jaky je rozdil mezi slovy "hradky" a "hratky". O co to je za vyraz havloidal ?  Inovujes slovnik Ceskeho jazyka, jako hradni Ozralec ?  Driv to meli soudruzi jednodussi, ze? Mohli chlastat a uzivat si prasarnicek, ale nesmelo se o tom psat.  Dnes je, nastesti, jina doba a muze se psat o vsem.  Tomu se rika demokracie, soudruhu !!!

Nepřihlášený uživatel

#42255 Re: Jsem za potrestání Bezčase, jeho milenky a Tuneldědka

2015-03-11 18:37:49

#42243: dusoň - Jsem za potrestání Bezčase, jeho milenky a Tuneldědka 

Díky rusáku za tvůj dementní příspěvek, měl by si dát pozor při opisování, pochybuji že FSB má tak mizerné překlady.

Nepřihlášený uživatel

#42257 Re: Jsem za potrestání Bezčase, jeho milenky a Tuneldědka

2015-03-11 18:54:58