MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Duch pravdy
Nepřihlášený uživatel

#42382 100 kroků k pokroku, 4 zuby od záhuby

2015-03-12 09:25

Boj o to, kdo bude mít pohádkové zisky z nemocných lidí zahájili Havlovi a Schwarzenbergovi komunistobijci už v roce 1992. Zprivatizovali výrobce léčiv, ordinace, nemocnice, domovy důchodců atd. Máš li peníze můžeš dostat špičkové léky, špičkové ošetření či jít do domova důchodců kde dostaneš jednu místnost s plnou péčí avšak za 30 000 měsíčně. Nemáš li peníze a něco komunistobijcům nezaplatíš udělají z tebe bezdomovce. Z 30 000 bezdomovců jich každý rok několik set umrzne nebo se upije k smrti. Lidi se začali chovat jako zvěř a tak počet vražd stoupl o 100% a počet sebevražd neustále stoupá. Dětí se rodí v průměru o 50 000 ročně méně. Stali jsme se jenom nevolníky západních korporací, které nás krmí nekvalitními potravinami plnými chemie. S naším nezdravým životním stylem pozvolna odejdeme v padesáti na rakovinu, infarkt nebo cukrovku, tudíž se ani nedožijeme stále se oddalujícího důchodu, na který si celý produktivní věk v potu tváře šetříme, ale důchodový fond je stejně rozkradený. Pěkně jsme to 25 let od revoluce dopracovali.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#42383 KOMUNISTIČTÍ ZLOČINCI

2015-03-12 09:32:46

#42382: - 100 kroků k pokroku, 4 zuby od záhuby 

Čemu se divíte, u kormidla jsou " překabátění zločinci ", tak co chcete. Jeden takový darebák se dokonce prolhal až na Hrad.

Havel ani Schwarzenberg tuto pohromu nezpůsobili. Havel byl dobrý prezident, bohužel byl velmi důvěřivý a naivní, až  udělal jednu velkou chybu a to, že

NEPOSTAVIL KOMUNISTY MIMO ZÁKON!!!!!

Ritchie

#42385 Re: 100 kroků k pokroku, 4 zuby od záhuby

2015-03-12 09:43:44

#42382: Duch pravdy - 100 kroků k pokroku, 4 zuby od záhuby 

Děkujeme FSB za další dávku demagogie! Tak hele, jděte si podobné sračky řešit na petice o Zemanovi!

Aha já zapomněl, on tam vlastně nikdo nechodí! A proto ty sračky řešíte na této petici...

Nepřihlášený uživatel

#42391 Re: 100 kroků k pokroku, 4 zuby od záhuby

2015-03-12 10:31:00

Duchu - Tvoje pravda nema se skutecnou pravdou nic spolecneho, jsou to jen komunisticke zvasty.  Ja uz hodne pomatuji, je mi vic jak 60.  Uz jsem Ti psal napsal jednou - spickove leky (ze Zapadu) , byly urcene pro vybranou kastu komunistickych funkcionaru. Pro ostatni byl v lekarnach penicilin, eunalgit a zivocisne uhli.  Totez se tykalo spickove lekarske pece.  Komousi meli svoje prodejny, kde dostali vsechno (hlavne kvalitni zbozi ze Zapadu) a normalni obcane si ani nemeli cim vytrit prdel a matky nemely v cem vyprat pleny.  Znacna cast zbozi byly tzv. podpultovky a lide davali v obalkach "vsimne", aby zadane zbozi dostali.  Nebo se nocovalo pred obchodem, aby tam byl clovek hned po otevreni, protoze prislo jen pet kousku.   Zjisti si, kolik zije v Rusku zbidacenych lidi, kolik se jich upije k smrti, nebo spacha sebevrazdu ! Take je dobre si vsimnout prumerneho veku Rusu !  Tak, to jsou zase moje vzpominky a moje pravda.  Informace o situaci v Rusku mam tzv. z prvni ruky.  MEZI RUSY MAM PAR DOBRYCH PRATEL A NESTYDIM SE ZA TO.   JSOU TO BAJECNI LIDE !

Olša

#42398 Re: 100 kroků k pokroku, 4 zuby od záhuby

2015-03-12 11:22:37

Pod to se nelze nepodepsat. Jsem rád, že se pořád najdou lidi, co myslí vlastní hlavou a nenechají za sebe myslet druhé...