PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1808 Re: Re: Záznam chatu z pondělí 3. listopadu 2014 během vysílání

2015-03-12 13:43

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1810 Re: Re: Re: Záznam chatu z pondělí 3. listopadu 2014 během vysílání

2015-03-12 14:28:03

#1808: - Re: Re: Záznam chatu z pondělí 3. listopadu 2014 během vysílání 

na beton ta Martina Ozorovska z RC Milovic je velice cinna

Částka: 4 698 960,00 KčDoba realizace projektu: 1. březen 2014 až 30. červen 2015

vypada to ze EU na patercata dava dotace do Milovic

Popis projektu

Projekt Férovka je zaměřený na otevření, provozování a rozvoj sociálního podniku založeného za účelem vytvoření kvalitních pracovních míst pro lidi znevýhodněné na regionálním trhu práce. Pracovníkům chce pak nabídnout pomoc a podporu prostřednictvím Férového poradenství, zejména poskytnout jim relevantní informace, které se dotýkají procesu integrace na trh práce v souvislosti s jejich novým zaměstnáním, ale i na podporu jejich osobního růstu.

Férovka chce zaplnit prázdné místo na trhu, kde ve městě Milovice i blízkém okolí v okruhu do 20 km chybí restaurační zařízení, které bude nabízet čerstvé zdravé svačiny pro děti s možností ranní donášky do základní školy a dětská i dospělá menu s možností rozvozu po Milovicích. 

Férovka se odpoledne a navečer promění v kavárnu a cukrárnu s příjemným posezením, kde kromě dobré kávy budou moci zákazníci ochutnat kvalitní čaje, jakostní a přívlastková vína, domácí moučníky a zdravé občerstvení včetně ovoce a zeleniny. Cílem není poskytovat fast food občerstvení. Naopak chceme nabídkou podpořit zdravý jídelníček obyvatel regionu.

Během celého dne bude Férovka vytvářet inspirativní pracovní prostor. tzv. Férová pracovna pro sdílenou práci a prostor s atmosférou důvěry pro vzájemná setkávání.

----

 

 

SVAČINY DO ŠKOL - ZRUŠENÍ

04.03.2015

Vážení,

po zvážení všech okolností, za kterých jsme po celou dobu svačiny do škol dodávali, jsme se rozhodli, že je musíme zrušit. Vede nás k tomuto rozhodnutí zejména skutečnost, že při zachování stávající kvality (čerstvost, pestrost, sezónnost) neumíme udržet zejména jejich cenu tak, aby byla současně pro zákazníka zajímavá a pro nás výhodná. A nemůžeme si dovolit tuto službu poskytovat s tím, že ji budeme dotovat.

Svačiny budou i nadále ke koupi v omezeném množství v naší restauraci Férovka na Komenského 582, Milovice.

 

Věřím, že toto naše rozhodnutí pochopíte.

 

Děkujeme!

 

Vaše Férovka