MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#42722 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 14:01

#42721: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman 

To fackování bylo z kuchyně zřetelně slyšet až do restaurace. Mezi tím Havel,hlava státu pomalu a vrávorajíc vstávala z podlahy a usedla na židli, kterou mu přistrčil pan kancléř. Doprovod a ochranka pana prezidenta se opravdu skvěle bavila. Jen pan kancléř, jako správný šlechtic se nesmál a s kamennou tváří pomáhal malému opilci ven z rybárny. Za celou tou bandou vyběhla nasupěná stíhačka, která svého Vašíka zase neuhlídala. „Tak tohle sis měl, Stuarte“ vyfotit. Jak se náš ožrala povaluje po zemi jako čuně. Jó, to minule jsi ho, Stuarte, mohl vidět u něj v bytě . Nejenom nádherně opilého, ale ke všemu ještě pěkně pozvraceného!“

Můj kamarád z Kalifornie si v Praze udělal svůj vlastní obrázek o člověku, kterého obdivuje celý svět. Na tohle focení se opravdu nezapomíná a jsem rád, že k němu nakonec po mém velkém zdráhání došlo. Petr Cibulka tomuto člověku jednou u soudu řekl: „Vašku, jsi prase!“ a měl a dodnes má pravdu..

Odpovědi

Káča

#42744 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 20:43:35

#42722: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman 

Vy jste učiněný Hans Christian Andersen.. A mimochodem,i kdyby to byla pravda,tak ač jsem abstinentka,nevidím nic špatného na tom,když se někdo napije mimo "pracovní dobu". Káča