MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#42766 Re: Re: Havloidálové, zde máte počteníčko o pravdolásce

2015-03-15 07:59

#42759: - Re: Havloidálové, zde máte počteníčko o pravdolásce 

Přečti si to,at prohlédneš.Věřil jsi tomu co ti soustavně o Havlovi tlačili a předkládali v médiich,jistě tě nenapadlo aby jsi něco zjištoval sám o pravdě.Slepě věřit se nevyplácí.Nikdy nebývá všechno zlato co se třpití a člověk je pak hluboce sklamán,ale raději si najde výmluvu,že to bude,musí být podvrh,to přece nemůže být pravda.Proto že jsem tomu taky nechtěl věřit,hledal jsem možnost jak popřít tyto skutečnosti o Havlovi.Bohužel jsem se dopátral ještě k horším odhalením.Jsem docela zdrcen,ale pravda by se neměla zamlčovat,ona stejně po čase vyjde na povrch.Dnes jsem už opatrný v tom co se mi předkládá.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#42772 Re: Re: Re: Havloidálové, zde máte počteníčko o pravdolásce

2015-03-15 08:09:41

#42766: - Re: Re: Havloidálové, zde máte počteníčko o pravdolásce 

Nedílnou součástí vzdělání anafabete je kulturua a morálka. Vzdělání slouží k tomu, abychom byli schopni oddělit pravděpodobné od nepravděpodobného. Vy sice najednou "zničeho nic" nevěříte skutečným novinářům, ale také tak nějak "najednou" z ničeho nic věříte nesmyslům z neonacisticko - komuistických serverů jako jsou Parlemtní listy, kde ani nevíte kdo je vlastně vydává. To je ovšem pro analfabety typické, tedy vše je jak má být. 

Káča

#42774 Re: Re: Re: Havloidálové, zde máte počteníčko o pravdolásce

2015-03-15 08:10:56

#42766: - Re: Re: Havloidálové, zde máte počteníčko o pravdolásce 

"Třpytí" se píše s ypsilon a Váš sloh je katastrofální.Měl byste být opatrný nejen na to,co se Vám předkládá,ale i na to,co píšete. Káča