MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#42784 Re: Re: Re: O KSČm....

2015-03-15 09:06

#42776: - Re: Re: O KSČm.... 

Jsem zvyklý řídít se svým rozumem a tím co vysvětlí lidé kteří danou otázku zkoumají.Pokuste si tohle vše přečíst,zamyslet se a pak zjistíte že jenom člověk vše zničí vše si upraví podle sebe aby to mu to vyhovovalo.Idea komunismu je jedna s alternativ.Ted se zjištuje že kapitalismus je vyhořelý,nemá už co nabídnout a lidé se budou muset zajímat o jinou ideu kterou by se řídili.Vy tady nádávate jinému že má jiný názor.Já jsem pochopil že žádna idea nepomůže pokud si ji člověk bude přispůsobovat podle sebe.Žádná víra.idea nepomůže pokud ji člověk začne měnit ke svému prospěchu a prospěchu jedinců.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#42787 Re: Re: Re: Re: O KSČm....

2015-03-15 09:17:06

#42784: - Re: Re: Re: O KSČm.... 

To jste vy komunisté o kapitalismu tvrdili važdy. 

Na respektu k soukromému vlastniství v kombinaci s demokracií jako správou veřejného prostoru není nic vyhořelého. 

Demokracie je naopak úžasná v tom, že se vyvíjí podle toho, jak moc svobody ubývá či přebývá, tedy jak moc se objevují subjekty, které na jedné straně svobodu nesmyslně omezují a jiné, které svobodu zneuživají. Právě v tom je demokracie skvělá a právě v tom se liší od diktatur a to i diktatury proletariátu. 

Nepřihlášený uživatel

#42790 Re: Re: Re: Re: O KSČm....

2015-03-15 09:26:52

Vydávat komunistickou ideologii za alternativu správy veřejného prostoru může skutečně jen zrůda nebo člověk bez jakéhokoliv vzdělání.  Nedílnou součástí vzdělání je kulturua a morálka a to je právě to, co nedovoluje lidem skutečně vzdělaným, zneužívat získané informace a schopnosti tyto informace zneužívat proti demokracii, proti kultuře a morálce. 

Proto komunisté logicky okamžitě po převzetí moci nahrazují kulturu a morálku, "morálou" komunistů a "kulturou" komunistů. 

Toto si skutečně představujete jako cosi alternativního k demokraicii? Co jste, zrůda zeneužívající vzdělání nebo zrůda  mající jakési znalosti a nemající kulturu a morálku? 

Nepřihlášený uživatel

#42792 Re: Re: Re: Re: O KSČm....

2015-03-15 09:31:47

Já vám nijak nenadávám, pouze vás charakterizuji. Vypadá to, že se snažíte naznažit, že komunista a KGBák soudruh Putin je synonymem vašeho nového ideálu správy veřejného prostoru. :-)