MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Hypo

#43052 Pravicovej trpaslík promluvil

2015-03-17 13:12

Jestli nevíš, tak nás Rusové osvobodili. bez nich bychom zde vůbec neexistovali, ty idiote. Asi ti to nedošlo, máš pravděpodobně amputovaný mozek. Bez Rusů bychom zde vůbec neexistovali. Ostatní spojenci nesli jen sedminu tíhy střetu s nacistickým Německem. Ano, je to pravda, pravičáci a konzervativní šmejd, to jsou jen sociopati a blbové od přirození. Dokážou jenom dvě věci: Krást a vraždit.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#43053 Re: Komunisticka Pussy promluvila

2015-03-17 13:26:50

#43052: Hypo - BOLSEVICKA SRACKA NAM ZBLBLA.

O jakem osvobozeni mluvis? Ceskomoravsky protektorat pro nemeckych kolaborantu byl porazen spojenci. Slovensky Hlinkovsky stat jak by smet.Byli jsme soucast

http://majzner.org/cesi-nechodte-nam-stale-na-gestapo/

Velkonemecke rise ktere tvuj dedecek prisahal vernost a proto udaval ceske smelinare.

Nepřihlášený uživatel

#43058 Re: Pravicovej trpaslík promluvil

2015-03-17 13:49:23

#43052: Hypo - Pravicovej trpaslík promluvil 

Ubohy blbe !!!   Nastuduj si fakta o 2. svetove valce !!!   Doctes se, ze americka armada mela povoleno osvobozovat pouze po Plzen !!!  Podle dohody nas meli osvobodit Rusove, abychom se dostali pod jejich sferu vlivu.  Americane se skutecne zastavili v Plzni a cekalo se, az nas osvobodi Rusaci.  Kolik to stalo zivotu nasich obcanu a i tech ruskych, to uz to uz nikdo nespocita.   Jsem stary dedek a tu dobu pamatuji.   Tak zde nezvracej svoje blaboly, soudruhu !!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#43059 Re: Pravicovej trpaslík promluvil

2015-03-17 13:56:06

Škoda slov, soudruhu! Jsi idiot, který záměrně falšuje fakta! Radši si jdi pokládat květiny na hrob vraha Gottwalda a neblij tady!

Nepřihlášený uživatel

#43060 Re: Pravicovej trpaslík promluvil

2015-03-17 14:43:47

Ciao Hypopotamus !

Je mi 67, takže už vím, že nás Rusové neosvobodili. Na Dukle to posrali a došli jenom do Ostravy (přes Polsko). Jejich partyzánští velitelé "hrdinně" bránili obce a osady na Moravě, kde se chodili nažrat a ožrat, před komandy SS. Do Prahy si přijeli pro ovace po válce. Nebýt pitomého velitele ozbrojených sil, který se stal záhy prezidentem USA, tak generál Patton šel dál. Jak tehdy říkal, až do Ruska a zatlačit tu světovou hrozbu zpět.

Pokud mluvíš o neexistenci a máš na mysli Československo, pak zpátky do školy, mozku. Neexistovali bychom bez USA, prezidenta Wilsona a našich legionářů v Rusku, kteří stáli na straně prozatímní vlády Ruska. Byli to bolševici a němci, kteří uzavřeli mír a ještě si to zopakovali v r. 1938 paktem "Stalin-Hitler", Molotov-Ribentrop. Rozebrali si Polsko a SSSR vyvraždil elitu polského národa, kterou na zabraném území pochytal.

Rusové si nechali kus Polska a naši Zakarpatskou Ukrajinu (o plebiscitu nemůže být řeč).

Můj mozek už postrádá mnoho šedých buněk, ale pořád ví, že bychom bez Rusů pochopitelně existovali. A bylo by nám líp, jak historie předvedla. Vyzbrojili jste si vlastní armádu, "údernou pěst KSČ". Lidové milice. Provedli jste puč, zavraždili Jana Masaryka, povraždili plno spoluobčanů a svých soudruhů. Pozvali jste "spřátelené" armády 5 zemí VS v r. 1968 a splundrovali myšlení občanů tzv. "normalizací".

Nevím jak jsi přišel na 1/7 tíhy střetu s nacistickým Německem. Českoslovenští vojáci (a byli to hrdinové) bojovali na východní, západní a jižní frontě. Asi vůbec netušíš nic o pomoci USA SSSR během německé okupace.

Vůbec netušíš proč Litevci, Lotyši, Estonci a Ukrajinci zprvu vítali Němce, jako své osvoboditele, že ?

Takže: RUSOVÉ/SOVĚTI si z našeho území udělali kolonii a američané měli dost starostí na východě Asie a také dost války. Jediný, kdo se ozval byl sir Churchil. Díky mu za to, ale bylo to málo platné.

Jsem na světě rád i přesto, že jsem smutný z toho, že existují takoví pitomci, jako jsi ty "HYPO".

Nepřihlášený uživatel

#43069 Re: Pravicovej trpaslík promluvil

2015-03-17 15:58:40

HYPO, HYPO, ZAJDI K LEKARI, ON TI PREDEPISE POTREBNE LEKY !  HYPOTHLAMUS  OVLIVNUJE I FUNKCI PDVESKU MOZKOVEHO A MA I VELKY VLIV NA INTELEKT !  JSEM LEKAR A RADIM TI DOBRE.  BEZ SE LECIT, NEZ ZBLBNES UPLNE !!!  JESTE JEDNA OTAZKA .  ZNAS ROZDIL MEZI SLOVNIM SPOJENIM "OD PRIRODY", NEBO "OD PRIROZENI" ????????????

bandaska

#43070 Re: Pravicovej trpaslík promluvil

2015-03-17 16:07:08

Souhlasím s vámi, a kdo mě vysvětlí proč američané bombardovali Plzeň a poté Prahu,když už bylo pomalu po válce! Američané u nás udělali více škody,jak užitku!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#43074 Re: Pravicovej trpaslík promluvil

2015-03-17 16:18:44

Radím návštěvu lékaře, oni Vám už poradí..