MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-03-18 09:29

ZEMAN se zúčastní oslav konce II. světové války v Moskvě. Ona sice skončila v Evropě v Berlíně a ne v Moskvě, ale proč se nesetkat a nepolíbit s přítelem Putinem ? Bude to legrace. Už se těším na to, kolik prezidentů a královen i králů nebo zástupců královských rodin, kolik předsedů vlád EU se dostaví k polibku smrti.

Účast prezidenta země a člena NATO na vojenské přehlídce demonstrace síly Ruska v této době, kdy nám Putin vyhrožuje jadernými zbraněmi a zabírá území, která Rusku nepatří, je přece ukázka odvahy našeho prezidenta. Za to si zaslouží nejvyšší ruské vyznamenání a já doufám, že ho dostane a příjme, aby potupa ČR byla dovršena. Uslintaný medvěd od Kolína se setká s ruským medvědem. Jsme přece bráškové. Pojď brácho, budeme si hrát.

Hanba mě fackuje. Stydím se za svého prezidenta. Je mi to ovšem prd platné, protože on nezná stud.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#43195 Re:

2015-03-18 09:59:00

#43191: -  

A já si zase myslím, že znám situaci, ve které by se Zeman styděl.

Svléknout do naha a vystavit na I. nádvoří Pražského hradu. Asi to nebude možné provést fyzicky, ale nějaký sochař by ho mohl takto vymodelovat/vysochat a pak ho tam vystavíme. Možná ho budou chtít i na náměstí v Kolíně.