MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#43198 Re: Re: Re: Re: Dragouni ze zámoří nás brzo tady umoří

2015-03-18 10:11

#43192: - Re: Re: Re: Dragouni ze zámoří nás brzo tady umoří 

Prosím o radu. Naprosto s tebou souhlasím. Jenom nevím jak přesvědčit vnuky a vnučky, aby vyrazili  do světa. Nějak se jim nechce. Mama HOTEL je pro ně ideál.

Občas jezdím po Evropě (ne k moři a do letovisek). Beru je sebou, aby viděli. Přemlouvám je, aby se opravdu věnovali jazykům. Asi jsou líní a já jsem z toho smutný. Kdyby mi bylo 25, tak bych tady nebyl ani "minutu".

Souhlasím s tebou a přeji hodně úspěchů a šťastný život.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#43206 Re: Re: Re: Re: Re: Dragouni ze zámoří nás brzo tady umoří

2015-03-18 11:18:58

#43198: - Re: Re: Re: Re: Dragouni ze zámoří nás brzo tady umoří 

Zdravím Vás, to je těžké,  kamarádův syn, ač je vybaven AJ, NJ, dokončil Bc., trčí ve 24  letech doma  na úřadu práce a je to šikovný, chytrý kluk... Divím se mladým , já tehdy nebyl natolik vybaven jazykově, AJ jsem uměl trochu, ale tam jsem prostě musel .. Norštinu jsem dělal až tam, pěkně po práci jsem chodil do školy. 

Možná bych vnoučata zkusil přemluvit , ať vyzkoušejí v cizině nějakou letní brigádu, můžou odjet třeba jenom dolů do Rakouska. Z AJ nebo NJ si musejí ten základ pamatovat ze školy, možná se podceňují. Ať vyrazí na 2 měsíce na zkoušku a uvidí, vrátit domů se můžou vždycky. Už jen to, že dostanou větší peníze, než v ČR, je  bude motivovat a pobyt v cizí zemi je ta nejlepší škola. 

Nevěřím tomu, že se to bude v ČR lepšit.. Převlečení komouši to u nás zplundrovali a teď přicházejí na scénu  úřadovat bolševické dětičky.. Proto také radím mladým, ať vyrazí do světa..

Mějte se hezky, přeji celé Vaší rodině hlavně hodně zdravíčka a ať se vše daří.