PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2408 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-27 15:06

#2406: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Otec údajně pracoval, ale nebylo to nějak vidět, co si ze své práce pořídili, vždyť na vše se pořádaly sbírky, Co měli za zařízení v bytě?Podívejte k čemu všemu jim dopomohly paterčata, jo je to živnost, která nesla zlaté vejce a oni si odrovnali slepičku, která jim k tomu dopomohla, To nesvědčí a o chytrosti, byla to pouze touha po panězích.

Odpovědi

AndyO

#2410 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-03-27 15:16:31

#2408: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To jsou šílené blbosti, co píšete. Oni by ty krámy nepotřebovali, kdyby jim do domácnosti zničeho nic nepřibylo pět dětí. Neměli předtím nic...jako mnozí jiní, a byli v pohodě. Dostávají nejspíš nějaké dávky...však taky ty děti musí šatit, krmit atd....nesežerou to sami.

 

A se zařízením bytu před porodem opatrně...pamatuji, co měla doma "slepička" , když se rozvedla a měla další, čtvrté dítě...nic moc to tedy nebylo, taky byla zralá  na sbírky. Takže se moc neofrňujte, lidičky.

 

Chytří zřejmě nebudou, na to, aby někdo porodil kupu dětí nepotřebuje vysoké IQ, ale blbejch je...koneckonců stačí se zde rozhlédnout a číst o těch "domečcích, babkách, slečnách matkách, penízcích".

Jistě, jsou to jediní na světě, kteří potřebují a chtějí peníze, které nedokážou vydělat vlastní prací. Všichni ostatní jsou vzory společnosti:)

blbnete, nepřihlášený uživateli.

 


Nepřihlášený uživatel

#2416 Re: Petici: NE

2015-03-27 19:03:45

#2408: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Co si dnes chcete pořídit ze 13 tisícového platu? Vy umíte čarovat? Můj kamarád má 13 tisíc, ve 30 bydlí u rodičů, rodinu nemá a pokud si chtěl pořídit byt na hypotéku tak jej poslali někam.

Otec paterčat z platu živil ženu a dítě a že to bydleli skromně je jim ke cti.

A to že teď dosáhnou na doplatky a dávky od státu je správné a také, že jim alespoň pár lidí pomáhá a nedá na řeči.

Jen někomu to vadí, že rodina je podporována a je to správné a důvod ví jen on sám.

O KVR již nebudu psát. Při svém vzdělání, praxi a jistě bohatších zkušenostech než rodina paterčat za své projevy a chování teď může akorát zpytovat svědomí.