PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2438 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici: NE

2015-03-27 22:07

#2432: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici: NE 

 Jsou lidé kterým pochopitelně stačí jedno zaměstnání, nebo podnikání, ale na druhé straně stojí lidé, kteří patří do nízkopříjmové skupiny , Je jedno z jakého důvodu, ale pokud mi příjem na můj život a život mé rodiny nestačí takbuď si najdu lépe placenou,nebo ještě nějaký přivýdělek. Je jasné, že bez vzdělání mám menší šanci , ale i tak je to jen o snaze zajistit rodinu.Už to tady bylo, že všichni měli stejně až na malé vyjímky a nějak se to nechytlo.Ale rodina Kiňovaneměla a nemá ani tu jednu práci pro zajištění svých potřeba to cylý for.Znám jedno heslo" Kdo nepracuje, ať nejí" netýká se to těch co pracovat již nemůžou.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2455 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici: NE

2015-03-28 09:32:57

#2438: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Petici: NE 

Lidé, kteří patří do "nízkopříjmové skupiny", jak to nazýváte jsou také lidé a platí pro ně to stejné, 8 hodin pracovat, 8 hodin odpočívat (aktivně, sport, děti atd) a 8 hodin spánku, aby si udrželi dobré fyzické a duševní zdraví.

Takže pro mě z toho plyne, že i tito lidé by měli za svou práci pobírat takový plat, aby zaplatili nájem a měli na slušné živobytí, včetně uživení dětí.

Relita je poněkud jiná a to není OK.