MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#44537 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman a další do Moskvy pojedou

2015-03-30 02:24

#44532: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman a další do Moskvy pojedou 

Jo zacházíte s pojmy tak, jako když je vám vše jedno. Nacizmus a komunizmus mají užší specifické výklady. Podle toho vašeho zacházení s pojmy byl asi mistr Jan Hus nacista. No proč ne, vám je to jedno, kdyby se to hodilo bude z něj ve vašem podání nácek. Všichni národní buditelé byli rovněž náckové tedy nejspíš. Já se mám doučovat historii? To vy se chováte tak, jako by jste měl v ní velké výpadky v učení. Sám jste magor a to dost narušenej! 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#44540 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman a další do Moskvy pojedou

2015-03-30 04:53:10

#44537: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman a další do Moskvy pojedou 

ANI JEDNOU JSEM NEPOUZIL VE SVEM PRISPEVKU SLOVO NACIZMUS !  JEN JSEM POUKAZAL NA FAKT, ZE SSSR BYL MNOHONARODNOSTNI STAT, JAK UZ VYPLYVA Z NAZVU .  A JE LHOSTEJNE, JAKE NARODNOSTI BYL VLADCE KREMLU .  BYL ODPOVEDNY ZA OSUD ZEME, I ZAHRANICNI POLITIKU !

NECHAPU, PROC SEM PLETES HUSA A NARODNI BUDITELE . ZDE BYLA REC O NECEM JINEM .  NEMAS ARGUMENTY, TAK SE SNAZIS UDELAT Z OPONENTA BLBCE .

BYL BYCH RAD, KDYBY ZDE NEKDO VYJADRIL NAZOR, ZDA JE MOJE SMYSLENI TAK ZCESTNE .  HISTORIE ME ZAJIMA A NESKROMNE SE DOMNIVAM, ZE TOHO VIM DOST. JINAK K TOMUTO TEMANTU NEMAM CO DODAT .