PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2694 Re:

2015-04-04 09:32

#2690: -   mame  sve rodiny a deti a starame se o ne bez pomoci a zebrani

s vasim komentarem vyjadrim souhlas, az rodina zacne delat neco i sama za sebe a ne jenom lhat ohledne prijmu a zebrat o vse potrebne, treba pytliky caje 

vam vubec neprekazi, ze na takove urovni jako tato rodina neziji mnohe mlade rodiny s malyma detma kde oba rodice pracuji? jakou pomoc dostanou oni od statu? kdyz chteji mit byt nebo domecek maji hypoteku a plati ji desitky let!

vam vubec nevadi ze nedokazi detem ze sveho zabezpecit vubec nic, bez pomoci statu by nebyli schopni prezit a uzivit deti a porad nadavaji jak se nikdo nestara? 

vam vubec nevadí, ze v te rodine nikdo nepracuje a poradaji zbirky uz do dospelosti patercat? 

pro mne je to velice smutne zisteni

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2698 Re: Re:

2015-04-04 10:37:46

#2694: - Re:  

 Vše to co popisujete mi vadí a myslím, že nejenom mně. Co uvidí děti asi jenom to, že matka je věčně nesokojená, otec hraje hrym Tony se k němu přidá a co tak jim přečíst pohádku?Ono je jednodušší je posadit před televizi a nechat je koukat na pohybující se obrázky. Které z dětí už něco umí, třeba pacičky?Máte pravdu, že si žijí lépe jak pracující rodina s dětma a je to spravedlívé?Nejlépe to vidí lidé co s nimi žijí v jednom domě  a také to bylo vidět jak se na ně pohlíží. 


Nepřihlášený uživatel

#2699 Re: Re:

2015-04-04 11:12:47

#2694: - Re:  

Nejsem mluvčí rodiny a nemám právo soudit cokoliv.

Překáží mi váš globální pohled na jiné rodiny, kde oba rodiče pracují, založí si rodinu, nemají byt, vydělávají a co? Proč si založili rodinu, když nemají byt? To je nezodpovědnost! Řešení je hypotéka na x let.

Vadí mi, že ze svého dokážou zabezpečit tak 3-4 lidi, ale je jich najednou 8, tak co mohou dělat? Bojují o přežití s pomocí státu, to je fakt. A co uděláme? Kydáme na ně vše, co nás napadne. Že by bylo někde pořád vidět, jak nadávají, že se nikdo nestará, máte zafixované.

Jak nikdo nepracuje, otac ano. Matka nějakou dobu nebude moct a často bude potřebovat pomoc.

Pro mne je správné, že pořádají zbírky.