MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#45097 Re: Re: Re: Re:

2015-04-04 11:20

#45091: - Re: Re: Re:  

Ona ho podepsala ten dokument proamerická a navíc věčně vožralá mrdka Boriz Jelzin, tak se ani mnohým Rusům nedivím, že dnes dělají, že to neplatí. Já bych si tímto cancem na jejích místě také nikterak  ruce nesvazoval, když ty jaderný hlavice co se jich Ukrajina symbolicky vzdala, po mnoha letech neúdržby byly skoro nefunkčí.

:-) :-)

Pičo s tim na mně nechoď!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#45099 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-04 12:16:48

#45097: - Re: Re: Re: Re:  

Na podobný canc papíru, se vyjebal už jednou také jede vůdce mocnosti, co byla umístněna od Ruska směrem na západ. Pro tento krátkej příspěvek ho nazvěmež vůdce kultury západní (když to tedy byla země od Ruska na západ). Hodně z lumpkavárníků má tendence stavět se rovněž do role příslušníků jakési nadřazené a právoplatnější kultury. Pan Hitler, jehož mám tím na mysli, se považoval za vůdce nejoprávněnější a nejnadřazenější kultury a vy zde prosazujete zase dle Vás nejlepší a nejoprávněnější systém. Tyto tendence zde máte a to zřetelně i dle mnohých lumpkavárenských příspěvků skutečně s fašisty společné. O Putinovi nelze nikterak říct, že by výrazněji preferoval celosvětově šířit nějakou kulturu, rasu, ani systém. O vás se dá říci ovšem, že chcete všude prosadit demokracii strýčka Toma, prašivou, odumírající, dnes již nevýživnou a opravdu málo kalorickou.

Nepřihlášený uživatel

#45103 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-04 12:46:04

#45097: - Re: Re: Re: Re:  

To je zajímavé, že vy ruská pakáž vždycky zjistíte, že zločincem je váš vůdce až po jeho smrti, ale v době kdy žije, je to geroj. To samé a to si můžete být jíst, zjistíte opět o soudruhovi Putinovi, až u vás v rusákově budou rozebírat, jakou vedl poropagandu a jak málem celou zemi zatáhl do neskutečného válečného konfliktu.