PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2753 Re: Re: Re:

2015-04-05 12:03

#2743: - Re: Re:  

 Opilou pecovatelku mela maminka poslednich ctyrcat a jak uvadela v rozhovoru proto s ni zustal manzel na Md a sly do maleho bytu,protoze domek co meli pred porodem prodali a pozdeji postavili takovy,aby rodine vyhovoval.Maji pet deti a vse dokazali sami bez sponzoru,TU,sbirek na caje,krupky,kremy na zadecky,vlhceny ubrousky.Dostali jen kocarek jinak se starala skvele jen rodina kdyz jim i obecni urad vycetl,ze jim musi platit pecovatelku ze sveho rozpoctu,tak ji odmitli zvladli sami.Deti maji zdrave a sikovne,neprodavajici je tisku.Pred rodici ctyrcat,trojcat i dvojcat jen smeknout jak to zvladaji.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2754 Re: Re: Re: Re:

2015-04-05 12:24:42

#2753: - Re: Re: Re:  

 Vidíte, že všechno jde, jen se musí chtít a hlavně se přičinit. KRKI mají vše nové, zakoupené z darů, tam nenajdete ani starší židli, nebo kastrůlek. Mne by zajímalo co si přinesli z dřívějšího bytu, vypadá to jen na Toníka.Rodina čtyřčat má domek, ale jen a jen za své a ne z vybraných peněz od oblbnuvších dárců. Bude zajímavé jak se nyní dárci pohrnou. První je Petra, ale moc se nepředala a snad ještě dřív než byla sbírka vyhlášena, to je rychlost.


Nepřihlášený uživatel

#2758 Re: Re: Re: Re:

2015-04-05 14:18:27

2753: - Re: Re: Re:  

Tehdy byla finanční situace jiná než dnes, takže to šlo zvládnout lépe.

Není pravda, že rodina čtyřčat nedostala dary. Některé články byly montáže.

Starosta jednou také pochopí, kde peníze investovat a kde ne.

Starala se celá rodina, i finančně, protože s tím, co otec čtyřčat dostal za Md, by to ani tehdy nepřežili. Každá rodina nemá stejné finanční zázemí a proto existují sbírky a pokud se někdo rozhodne uspořádat sbírku pro konkrétní účel, ví proč to dělá a my máme možnost přispět, ale nemusíme, nikdo nás nenutí.