MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#45212 Pan Schwazenberg má naprostou pravdu....

2015-04-05 13:10

Schwarzenberg: Nelituju, že jsem v kampani kritizoval odsun

V době kdy Zeman na jeho naprosto jasné a korektní vyjádření zaútočil tím, že jej po komunisticku zkreslil, jsem daného výroku litoval, přestože s ním naprosto souhlasím. 

Dnes, kdy bezpečně vím, že Zeman během voleb porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky roztodivnými způsoby a navykládal tolik lží o svých oponentech, rodině, týmu, financování kampaně, privatizaci atd. atd. už nelituji, přestože mi Zeman na Hradě vadí velmi. 

Totiž stejně jako bezpečně vím, že porušoval zákon o volbě prezidenta republiky, tak také bezpečně vím, že volby tedy ve skutečnosti nevyhrál. Ty se dají vyhrát jedině tehdy, když jsou dodržena pravidla. Zeman je jen podvodník a komunista, je to lidsky ubožák, který nemá v soubě kousek sebúcty a cti. 

Jsem rád, že se pan Schwarzenberg zachoval plně v kontextu svého života a zůstal demokratem i za situace, kdy musel soupeřit s "člověkem" jako je Miloš Zeman. 

Řekl bych, že dnes je dokonce i drtivé většině voličů Miloše Zemana zřejmé, že udělali obrovskou chybu. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#45217 Re: Pan Schwazenberg má naprostou pravdu....

2015-04-05 13:55:42

#45212: - Pan Schwazenberg má naprostou pravdu.... 

ha ha ty tvoje bláboly jsou k smíchu hlavně ta tvoje poslední věta. 70% voličů by ho volila znovu. Tak kde máš tu většinu?