MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#45787 Re: Re: Re:

2015-04-09 21:15

#45774: - Re: Re:  

No myslel jste, že nemám koule zareagovat. A já se ozval, a o tom panu Jaceňukovi si myslíte co? Zmiňuje se o platech v EU, jako kdyby snad oni mohli mít na Ukrajině možnost se v dohledné době dostat k "Evropskému platu". :-) :-).. My už jsme v EU nějakej pátek a stejně naše platy hodně od těch starších členů EU zaostávají. Zároveň mluví pan Jaceňuk, jako by byla korupce v EU nějak pasé. My všichni víme, že v žádném případě. Kvůli podobnejm "krysařům"a "baziliškům" tady u nás vlastně řešíme i problém prezidenta Zemana. Kde je nějaká vaše reakce? Teď se ukažte zase Vy.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#45790 Re: Re: Re: Re:

2015-04-09 22:49:05

#45787: - Re: Re: Re:  

No, tohle asi nebude vyzva ke me,ale nase platy zaostavaji,pze I nase prace zaostava. Nase  profesni uroven temer ve vsech kriteriich......to je na dlouho,jsme jednoduse porad druha liga,ale chceme byt hodnoceni jako extraliga. Tou ale nejsme.

Umime dobre kririzovat a zavidet..

Nepřihlášený uživatel

#45793 Re: Re: Re: Re:

2015-04-10 02:12:59

#45787: - Re: Re: Re:  

OPET JASNA REAKCE KOMUNISTY.  OPOUSTITE  "HORKOU  PUDU "  A  PREJETE  SI ,  ABYCH  REAGOVAL  NA  NECO ,  CO  JSEM  VE  SVEM  PRISPEVKU  VUBEC  NEVYSLOVIL .

POKUD  SE  CHCETE  VYJADROVAT ,  TAK  JEN  K  TOMU ,  CO  JSEM  SKUTECNE  NAPSAL .   JINAK  JE  TO  POUZE  MLACENI  PRAZDNE  SLAMY !