MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#46199 Re: Re: Re: Re: Moje malickost

2015-04-15 16:45

#46175: - Re: Re: Re: Moje malickost 

Měl jste pocit, že Dragouny vítalo 90% občanů ČR? Tolik lidí tam zase nebylo. Myslíte, že z těch lidí, kteří Dragouny vítali byla většina lidí naladěna politicky přívětivě vůdči průjezdu Američanů? Nešlo spíš o to, že valná většina lidí, co tam byla, se šla prostě podívat jen na nějakou atrakci? Nebylo to spíš o tom, že taťkové chtěli převážně dětem ukázat vojenskou techniku, kterou přeci jen všude vidět není? Nedopadlo by to nakonec tak, že těch politicky přívětivě naladěných vítačů, kdyby se oddělili od těch, co je jim politika převážně fuk, by možná nakonec bylo ještě míň, než těch lidí, kteří proti konvoji protestovali? No, ale u vás je to konec konců běžné, že mnohé jevy všelijak účelově překrucujete!

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#46208 Re: Re: Re: Re: Re: Moje malickost

2015-04-15 17:18:35

#46199: - Re: Re: Re: Re: Moje malickost 

Prispevek rusofilniho demagoga , nic jineho se nedalo ani cekat .

Pokud ma clovek oci v hlave , tak si musel vsimnout toho , jak lide jasali a Americany zdravili .

Rozhodne se nejednalo o tatky, kteri chteli detem ukazat  vojenskou techniku .

Byli tam dospeli lide a pouze par deti !

Pokud mi rudy mozek bude tvrdit , ze protestujicich lidi bylo mozna vic , tak se ptam :  Kde byli ?

Par blbecku , kteri tam stali jako zmokle slepice , tak to byla skutecna " nazorova sila "

Sklapni svoji bolsevickou hubu a zajdi si ocnimu lekari  !!!!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-04-15 17:36:43

Nepřihlášený uživatel

#46224 Re: Re: Re: Re: Re: Moje malickost

2015-04-16 07:22:23

#46199: - Re: Re: Re: Re: Moje malickost 

Procenta se dají vypočítat z jakéhokoliv celku. Takže, ne všichni občané ČR, ale:

Vítající + protestující = 100%, z toho vítající = 99%, protestující = 1%.

Velitel SČRP Vyvadil dokonce potupně vzdal a utekl před kamerami, neboť by musel přiznat, že na jeho akci se dostavili všichni 2 příznivci.

Spokojen ?