MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#46228 Re: Re:

2015-04-16 08:26

#46225: - Re:  

Asi těžko může jet ruská delegace oslavovat výročí konce války do Berlína, když má polovina z nich zakázaný vstup na území EU. Příště než napíšeš takovou hovadinu, tak se laskavě zamysli, ať nejsi jako vždy za úplného hlupáka.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#46229 Re: Re: Re:

2015-04-16 09:00:40

#46228: - Re: Re:  

Ve svých 70 letech se rozhodně nepovažuji za hlupáka, ani nemyslím, že jsem napsal nějakou hovadinu. Nechápu proč vy zemanovci musíte pořád akcentovat osobní rovinu, urážky a nadávky.

Nevím nic o tom, že by Putin, Lavrov a Medveděv měli zakázaný vstup na území EU. Rád se nechám poučit. Stejně tak nemám informace o tom, že by některý z dosud žijících veteránů Rudé Armády měl takový zákaz.

Nemám zájem s vámi dále polemizovat, neboť můj názor nazýváte "hovadinou" a zabýváte se věcí zcela nepodstatnou, tj. "zda může jet ruská delegace do Berlína, či ne". Samozřejmě, že může. To, že jsem "vždy (hm !) za úplného hlupáka, protože laskavě nepřemýšlím", je pouze charakteristikou vaší osobnosti.

Ať si každý slaví co chce a kde chce. Pokud ovšem jde o oslavu ukončení II. SV, pak nevím nic o oficiálních oslavách v Novém Yorku, Londýně, Praze nebo Paříži, na které by byli zváni představitelé zahraniční. Na takové místní oslavy stačí pozvat velvyslance a vyslance.

Válka v Evropě skončila v Berlíně a tam má být její konec oslaven.

Nepřihlášený uživatel

#46230 Re: Re: Re:

2015-04-16 09:29:39

A ještě dodatek.

Putin vysílá do Berlína motorkářský gang v čele se svým osobním přítelem. (To je úroveň). Ani těmto "motorkářům" není zakázán vstup na území EU, protože, na rozdíl od USA, jejich vůdce nebyl v EU zařazen na seznam nežádoucích osob.

To nepotřebuje další komentář.

Kdyby nedošlo ke sjednocení Němacka, tak by byla ve Východním Berlíně uspořádána velkolepá vojenská přehlídka sovětských ozbrojených sil.

Díky pane Reagane. Děkujeme pane Gorbačove.

Nepřihlášený uživatel

#46253 Re: Re: Re:

2015-04-16 16:03:20

za hlupaka ses Ty. Zjisti si kdo je na sankcni listine.