PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3207 Re: Re: Pěkně jste to napsala, kam jsme se dostali.

2015-04-19 13:24

#3203: - Re: Pěkně jste to napsala, kam jsme se dostali.  

Pokud jste měla na mysli pochybení rodiny, tak rodina byla v obtížné situaci a byli ti, kterým se pomáhalo. Sašino, kdybych mohla, tak dám všem pečovatelkám do ., také nebylo pěkné. O babičce a jejím profackování si také všichni myslíme své. Ovšem na druhou stranu při té pomoci, kterou se jim dostalo, (jen ten kolotoč střídajících se pracovnic po 4 hodinách) se tomu ani nedivím, takové stresy a obtížný zdravotní stav dokáží své a proto na selhání rodiny pohlížím mírněji. Klára měla nervy taky pěkně pocuchané i díky zdravotního stavu, ovšem jako pomáhající pracovnice to měla řešit profesionálně. Rodina Kláru v médiích nekritizovala ani jednou.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3208 Re: Re: Re: Pěkně jste to napsala, kam jsme se dostali.

2015-04-19 13:34:52

#3207: - Re: Re: Pěkně jste to napsala, kam jsme se dostali.  

 Rodina Kláru v médiích nekritizovala ani jednou.

nesouhlasim, prečtete si diskuse a chat a zjistite ze ta posledni veta je zavadejici a neni pravdiva, kritizovali ji oba rodice, mozna otec vic a podle mne nechutne, co asi vypovida o jejich ..........., 


Nepřihlášený uživatel

#3225 Re: Re: Re: Pěkně jste to napsala, kam jsme se dostali.

2015-04-19 16:44:10

#3207: - Re: Re: Pěkně jste to napsala, kam jsme se dostali.  

 Proč by ji kritizovali, stačilo, že jí nevěřili, ukončení spolupráce je dost silné kafe . K tomu nemuseli nic dodávat. Oni sami si nezařídili nic a jen čekali co jim zařídí a vyřídí, sežene a ještě měla poslouchat hloupé řeči. Koho by to nenaštvalo a ta nedůvěra byla asi to nejhorší. Věčně jen omlouvala jejich neschopnost až se jednou neudržela, ale vlastně neprozradila nic jiného než, že se vyhazuje jídlo, jinak bylo vše vidět a to dost ostře.Kdyby se s pracovnicemi jednalo slušně, tak se tam  nestřídaly. Kdo z nás rád chodí do práce kde vládne dusná atmosféra, nikdo.