Vraťte nám noční kotvení
Quoted post
Arachnia |
#82 Re: Re: jachtaři a svinčík kolem2015-04-21 15:52#81: - Re: jachtaři a svinčík kolem No, ono... u nás je les až v podstatě do vody. Já a moje parta odpadky ani vajgly u vody nenecháváme, máme na to v tašce pytel. Když už se občas někomu stane, že jde na velkou, tak si vyhrábne klackem v měkké lesní půdě důlek a pak to zahrabe. Zajímavý ovšem je, protože k vodě v létě chodím prakticky denně, že v okolí kotvících jachet je bordelu požehnaně a stále nová a nová hovna. Asi všichni jachtaři nemají tak vyspělé toalety jako Vy. A mimochodem, s rybářema, co dělají kolem vody bordel se nestýkám a stýkat ani nechci. Víte ono je to celé v lidech. Takže se stavte třeba na hlavu, ale s kotvením máte, naštěstí aspoň prozatím, útrum. |
Odpovědi
Romík V. |
#83 Re: Re: Re: jachtaři a svinčík kolem2015-04-21 17:50:54#82: Arachnia - Re: Re: jachtaři a svinčík kolem Ano, my co máme registrované lodě máme s kotvením útrum, ale ostatní, neregistrované, ve "Vaší" zátoce určitě rádi zakotví ;-). Nicméně souhlasím s tím, že je to o lidech. Já (přesto, že mám registrovanou loď) jsem zvyklý, že na každém místě, kde jsem strávil noc, jsem "jako poděkování" nasbíral pytel odpadu. Velice často to tedy byly různé kusy polystirénu, vlasce, propíchané petky, a sklenice s proděravělým víkem. Vždycky jsem si myslel, že je to od rybářů, ale možná se pletu. Tak nebo tak, dělal jsem to dobrovolně a rád, ale zřejmě už nebudu mít možnost... :-(. Můj názor je, že dobrých lidí se všude vejde. Jen ti co si o sobě myslí, že jsou něco víc, chtějí mít vše jen pro sebe. I na ně většinou, dříve, či později dojde. I tak Vám přeji vše dobré. |
Josef |
#84 Re: Re: Re: jachtaři a svinčík kolem2015-04-21 18:05:06#82: Arachnia - Re: Re: jachtaři a svinčík kolem Koukákm paní IQ tykve a oni jsou ty nejlepší a nejchytřejší. Bordel dělají jen lidi, nikdo jiný a noční kotvení s tím nemá nic společného. Podpapírák a vyhodit lahev mohu i ve dne. Takže houbaři na houby jen v noci a rybáři na ryby jen když zamrzne voda. Občas to chce použít i mozek. |
Totem |
#89 Re: Re: Re: jachtaři a svinčík kolem2015-04-23 02:05:21#82: Arachnia - Re: Re: jachtaři a svinčík kolem
„Přítel svobody je jen ten, kdo ji chrání i tehdy, když ta svoboda nese i plody jiné, než jaké mu chutnají.“ Ono je totiž možné,že i na rybáře už se vaří voda.Negativních projevů spojených s jejich čiností se pro účelový zákaz najde mnoho.Pak budete i Vy shánět podpisy pod petici a já Vám ji podepíši jako bych podepsal každou,která protestuje proti jakémukoliv omezování svobody i pro mne zcela neznámých lidí. |
Nepřihlášený uživatel |
#95 Re: Re: Re: jachtaři a svinčík kolem2015-04-28 09:15:21#82: Arachnia - Re: Re: jachtaři a svinčík kolem Objektivně vzato máslo na hlavě máme všichni, chataři počínaje, přes rybáře až po jachtaře. Chyba ale bude házet všechny do jednoho pytle. Dobytkové i slušňáci jsou mezi námi všemi. Ti dobytkové, byť doufám v menšině, jsou však bohužel víc vidět. Domnívám se, že většina (opět určitě ne všichni) těch co se u vody neumí chovat patří na vrub víkendových turistů, ať už je to partička co si na víkend půjčila "jachtu" nebo přijela "na ryby", případně chatař půjčil chatu známým a ti pořádají "párty". Osobně bych se přimlouval na častější akce typu "čistý Orlík", která proběhla ... no hodně dávno. Nerad, ale musím konstatovat, že tehdy jsem tam moc rybářů makat neviděl (konkrétně žádnýho), ale třeba to napravěj a místo nadávání na "ty druhý" zorganizujou podobnou akci, pozitivně myslící a aktivní lidi mezi sebou jak vidno mají také. |
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Petice za statní občanství bez diskriminace
Petice proti rozhodnutí české ambasády v Abuji o zamítnutí udělení víza pro rodinného příslušníka občana EU
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Podporujeme Izrael v boji proti teroristům, postoj české vlády je správný
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
Petice za ukončení používání a prodeje zábavní pyrotechniky, petard, ohňostrojů i tzv. lampionů štěstí
44258 Vytvořeno: 2022-12-27
Voda pro zubry a divoké koně
18889 Vytvořeno: 2023-06-06
Petice za zákaz prodeje a používání zábavní pyrotechniky na území města Studénky
139 Vytvořeno: 2024-12-31
Petice za zákaz používání veškeré pyrotechniky ve městě Luby ( s výjimkou Silvestra)
105 Vytvořeno: 2024-12-27
Zachraňme Jelení louky!
1303 Vytvořeno: 2024-11-26
Opravte Pragerovy kostky! Petice za zachování a rekonstrukci budovy „kostek” u Emauz
2292 Vytvořeno: 2024-12-16
UZNÁNÍ ZAMEZENÉHO STOLCE BENEDIKTA XVI. A SVOLÁNÍ KONKLÁVE
17848 Vytvořeno: 2023-10-23
Za ochranu práv a psychického zdraví českých dětí
2093 Vytvořeno: 2024-07-23
Žádost o úpravu rozvrhu (zkrácení přestávek) na Gymnáziu Roudnice nad Labem, Havlíčkova 175, příspěvková organizace
56 Vytvořeno: 2024-12-29
PROTI AKADEMICKÉMU ANTISEMITISMU
838 Vytvořeno: 2024-12-12
Otevření pizzerie a restaurant
49 Vytvořeno: 2025-01-01
Výzva k pojmenování železničního terminálu VRT Praha-východ po Janu Kubišovi
854 Vytvořeno: 2024-09-23
Břehy bez omezení!
1587 Vytvořeno: 2024-01-24
Petice proti zjednosměrnění provozu v centru Loun
203 Vytvořeno: 2024-11-29
Petice za pojmenování vltavské náplavky v Praze po Karlu Schwarzenbergovi
1738 Vytvořeno: 2024-11-12
PETICE ZA ZACHOVÁNÍ ČESKÉ KORUNY
10829 Vytvořeno: 2021-06-01
Petice proti zákazu ohňostrojů a používání zábavní pyrotechniky
716 Vytvořeno: 2020-05-23
Petice studentů, absolventů, učitelů a znepokojené veřejnosti proti omezení hodinové dotace dějepisu, zeměpisu a přírodopisu
1706 Vytvořeno: 2024-12-08
Petice za statní občanství bez diskriminace
4455 Vytvořeno: 2024-09-11
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
23055 Vytvořeno: 2021-12-22