PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3420 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: respektování přání rodiny

2015-04-23 09:03

#3419: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: respektování přání rodiny 

Maminko, režim u jednoho dítěte tak nějak zavedete, ale u pěti stejného věku? Silně pochybuji, nevím která z nás by dokázala pět dětiček usadit na povel. Reálně téměř nemožné s ohledem na osobnost každého dítěte. I p. KVR se hroutila při péči o dvojčata, ví co to obnáší, proto pomáhá.

Dokument byl o paterčatech, že jsme okrajově zahlédli staršího syna rodiny na pár minut jeho života, nikomu nedává právo hodnotit a soudit jeho vývoj! Nikdo z nás nic neví, tak jaképak výhrady? Proč?

Máte milné představy o práci sociálky.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3421 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: respektování přání rodiny

2015-04-23 09:21:49

#3420: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: respektování přání rodiny 

Režim zavedete i u 20ti dětí, ale režim musí být především v matce a musí být důsledná!!! a do pár týdnů ty děti pak nepoznáte. Ale souhlasím s diskutujícími výše, kteří největší problém viděli především v matce a babičce a v dalších dospělých okolo.


Nepřihlášený uživatel

#3426 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: respektování přání rodiny

2015-04-23 10:15:59

#3420: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: respektování přání rodiny 

nikdo prece nerika, ze ma posadit na povel 5 deti, ja jsem jen pripomnela ze nedostatky byly uz u starsiho syna a to mneli rodice jen jedno dite a cas 5 let,

jen  se to same neopakovalo i u patercat, ktere  jako nekolikamesicni miminka bylo nejcastej videt sedet pred rvouci TV 

promiňte ale zapisu do skoly byl v dokumentu venovan dost dlouhy cas (temer polovina jednoho dilu) a ze byl doporuceny odklad kvuli mluveni je taky fakt ktery tam zaznel  

kdyz 6 rocní kluk mluvi na urovni 3 leteho ditete tak neco zanedbane urcite bylo, to mnela matka jenom jedno dite a nezvladla to, vymluva ze byla nekolik mesicu v nemocnici neni omluva, protoze tam nebyla 3 roky!

osobne si myslim ze zodpovedni pracovnik by se mnel vsimat i to jestli se deti spravne vyvijeji po vsech strankach fyzicke, psychicke mentalni atd.