Češi proti putinovým Nočním vlkům (otevřený dopis vládě ČR)

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#377 Re: Re:

2015-04-24 21:36

#374: Svarun - Re:  

Proč by měli proboha vracet Krym, ten byl celá staletí ruský a žijí na něm z 80 % Rusové, kteří jasně projevili, kam chtějí patřit (k banderovcům rozhodně ne) a potvrdili si to i referendem? Ať nám tedy Ukrajina napřed vrátí Podkarpatskou Rus, Polákům Halič a kosovští Albánci ať se sestěhují zpět do Albánie a vrátí Kosovo Srbsku. Pak budu souhlasit, ať Rusko vrátí Krym zpět Ukrajině, které historicky nikdy nepatřil a její součástí se stal jen z administrativních důvodů. Zajímavé, jak jsou nekritičtí obdivovatelé strýčka Sama v případě Jugoslávie pro co největší porcování na maličké pidizemičky, ale v případě Ukrajiny zase bojují s nasazením života za celistvost, aniž by se zamysleli nad nelogičností vlastních úvah. To nemáte nikdo vlastní názor a musíte pořád papouškovat světonázor Ameriky na to, kdo je ten dobrý a kdo špatný a koho teď nebudem mít rádi, protože není ten správný demokrat a nedodržuje lidská práva a kterého diktátora budeme naopak podporovat, protože je naším cenným spojencem? To si nepřipadáte ani trošku divně? 

ODPOVĚĎ:Já ho mám! Budapešťské memorandum.

A my se se vrátíme pod Rkousko-Uhersko že???

Nebo odkdy to budem počítat  až od Keltům???????

NE!!!Nočním vlkům

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#382 Re: Re: Re:

2015-04-24 22:37:22

#377: - Re: Re:  

Kdo nastavil precedens, bylo NATO v Kosovu, takže si laskavě nestěžujte magoři. Sami okoušíte tíhu vlastních zbraní. Když už si hrajete na demokraty, tak měřte všem stejným metrem. Nemůžete jednou zvedat ruku pro samostatnost, jindy je držet proti jejich vůli ve státě pod fašistickou vládou, s níž nechtějí mít nic společného. Tenhle způsob vašeho pojetí demokracie zdá se mi poněkud nešťastným.