PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3481 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-25 02:45

#3476: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 TV uvedla Patercata ne jako dokument, kde jsou pouze fakta a je to 100% pravdive

ale jako doku-soap jak rekla resiserka

dokusoap je vlastne lacina  reality show, kde je pravda zkreslena tak aby zaujala divaky a zisk byl obrovsky ale vydaje male

Klara i Sasa vsude rikaly ze chteji dokument aby mela Sasa pamatku na deti

Tv  v tohhle rodinu Patercata i Klaru podrazila 

kdyby byla Samkova dobra pravnicka uhanela by o penize  TV za spatne sepsanou smlouvu,

za zneuziti rodiny patercat

ne Klaru a Klub Dvojcat

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3482 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-25 05:43:40

#3481: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

proboha uz prestante s tim neustalym uhanenim penez, od TV, od firmy co vyrabí lek, od kde koho

vypada to tak, ze nasr...... jsme darce svym chovanim uz nam moc penizky netecou, kde by se dali uhnat dalsi, kde je urvat je to smutne !

kdyby byla Samkova dobra pravnicka uhanela by o penize  TV za spatne sepsanou smlouvu, 

rodice patercat jsou dospely a predpokladam i svepravni lide a mneli by umet cist, snad si tu smlouvu pred podpisem precetli, nebo videli jen ty penize? predvedli co predvedli, bohuzel 

muselo to byt fakt husty, kdyz reziserka pred uvedenim serialu prosila divaky aby se na to divali s pochopenim, mozna byla nestastna z toho, co natocili, nechtela rodine uskodit ale moc normalniho asi k dipozici nemela tak prosila divaky o pochopeni a vy se s ni ted chcete soudit o poskození? ceho prosim vas, snad ne dobreho jmena? 

kdyby to byl fakt casosberny dokument jako taky asi by sme vsichni zirali a vy by ste pak zase rvali jak byla rodina poskozena! 

rodina bohuzel skodi sama sobe!!!!!!! uz si to konecne uvedomte !!!!!!! 

 


Nepřihlášený uživatel

#3484 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-25 06:13:02

#3481: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Zažalovat všechny a za vše, to snad nemůže nikdo myslet vážně, co pořád máte s domečkem, mohli si na něj ušetřit  za ten seriál dostali peněz až dost. Celá rodina se tam vecpala, aby bylo co nejvíc honorářů a tak ty peníze mohli věnovat mladým KIKR. Nevyužili šanci a je to jejich chyba, Dopisy to je další  humbuk, aby to bylo dost zajímavé. Kdo znal adresu, že mohl něco takového poslat, zase to byl jen štěk, aby to bylo zajímavé , hlavně se předvést jak jsou potřební. K čemu se propůjčili, to se vrací, vlastně se natáčelo už porodnici a ty řeči, že děti neukážou za tím jen pokulhává, od samého začátku to bylo promyšlené, jinak by nedali souhlas k natáčení.Stejně nikdo z nich nepřiznal honoráře a dál pobírali dávky,včetně Kiňové O. Nikdo z kompetentních úřadů se nad tím  nepozastavil a dál vyplácel, jinému by to neprošlo, ale tady si nechtěl nikdo pálit prsty, raději mít klid od rodinky , protože jinak by to nazvali, rasismus.