MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#47108 Re: Re: Re: Re: Zeman: Článek jsem četl a musí se najít, i když to Ovčáčka stojí čas

2015-04-29 13:07

#47107: - Re: Re: Re: Zeman: Článek jsem četl a musí se najít, i když to Ovčáčka stojí čas  

Zemana jsem nevolil, ale po jeho vítězství jsem si řekl, uvidíme, třeba nebude špatnej...a už když jsem viděl, chvíli po zvolení, vrávorajícího Zemana nad klenoty, tak to už jsem byl "vyléčený". Ty další desítky následujících eskapád už nekomentuji. A teď nemohu uvěřit, jak člověk může klesnou tak hluboko, jen aby dokázal svoji "pravdu". I kdyby to teď stopnul tak už je pozdě. Ostudné a neomluvitelné...

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#47109 Re: Re: Re: Re: Re: Zeman: Článek jsem četl a musí se najít, i když to Ovčáčka stojí čas

2015-04-29 13:08:50

#47108: - Re: Re: Re: Re: Zeman: Článek jsem četl a musí se najít, i když to Ovčáčka stojí čas  

Místo aby Hrad držel hubu a v tichosti z toho lejna vylezl, bude se v těch sračkách rochnit a propadat se hlouběji a hlouběji. Už tam jsou oba až po uši.

Jiří Menzel

#47434 Re: Re: Re: Re: Re: Zeman: Článek jsem četl a musí se najít, i když to Ovčáčka stojí čas

2015-05-05 14:34:44

#47108: - Re: Re: Re: Re: Zeman: Článek jsem četl a musí se najít, i když to Ovčáčka stojí čas  

Podle Vašeho verbálního projevu a duševní hloubky Vašeho stupidního blábolu předpokládám, že jste také navštěvoval pomocnou školu v Čeradicích a Vašim panem řídícím učitelem byl dementní morální deviant, bývalý bolševik a prasečí chuj Zdeněk Svěrák.

Skutečnost, že se na Vaší mentální kondici tyto skutečnosti nesmazatelně podepsaly, budiž pokládána za Vaši omluvu.

Běžte si raději do stohu zatuchlé slámy vybírat blechy a muňky z ohanbí a zde už neopruzujte.

A pozdravujte toho cepa Petra Rychlého s čírem na duté makovici!!