PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3630 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-30 17:54

#3620: - Re: Re: Re: Re: Re:  

re: Rodina se připravovala na příchod jednoho dítěte.

copak Romove planuji a ziji tim co bude zitra?

Romove neznaji vcera ani zitra, ziji pouze dneskem

podle slov Olgy Kinove rodina nemela ani vybaveni pro jedno starsi dite

na cem spal maly Tony ze se mu musela koupit postel?

proc si kupovali postel Tonda a Sasa?

socialka asi vedela moc dobre proc ta patercata  nechteli pustit domu

-----------------------------

viz AHA! kam prodali rozhovory a foto

Tohle se v Česku ještě nestalo! Mladá maminka Alaxandra Kiňová (23) má už tento týden v pražském Podolí porodit paterčata. Rodiče se teď bojí, jestli velikou rodinu vůbec dokážou uživit.

 Dvě z dětí budou kluci, navíc jednovaječná dvojčata, Daniel a Michael. Holčička se bude jmenovat Terezka. Pohlaví zbylých dvou dětí lékaři zatím neznají. „Kluci by byli Alex a Martin, holčičky Eliška a Kateřina. Jasně rozeznávám, které z dětí se právě pohne, a přesně vím, kde jim tlučou srdíčka,“ popsala Alexandra.

Alexandra teď s přítelem Antonínem řeší, jak všechny děti uživí. Zatím žijí v pronajaté garsonce, Antonín si jako prodavač vydělá kolem deseti tisíc. „Město nám snad přidělí byt 3+1, ale vážně nevím, jak ho zaplatíme,“ bojí se Alexandra.

 ---------------------------

Zatímco Alexandra Kiňová (23) z Milovic, která za pár dní přivede na svět pět dětí, je v naprostém klidu, její nejbližší jsou v tranzu. „Nemůžeme spát, nemůžeme jíst, jen pořád myslíme na těch pět malých drobečků. Už pro ně chystáme výbavičku,“ svěřila AHA matka Alexandry Olga Kiňová (41).

 Babička Olga i Alexandřini bratři Petr (21) a Roman (22) nenechávají nic náhodě a shánějí pro paterčata všechno, co je potřeba. Veškeré skříně v bytě i i úložný prostor pod postelí v ložnici se plní oblečky, plenkami, hračkami i dětskou kosmetikou. „Něco mám ještě z doby, kdy synové byli malí a něco nám nosí i naši přátelé. Všem chci moc poděkovat, protože pro pět dětí toho bude potřeba opravdu hodně,“ řekla Aha! babička paterčat. Za příspěvek 3000 Kč od sociálky pořídili plenky, olejíčky a další dětskou kosmetiku.

Pláče dojetím

 Celá rodina prý v těchto dnech drží při sobě daleko víc, než kdy jindy. „Nedivte se. Ani jeden z nás se už těch malých drobečků nemůže dočkat. Nemůžeme spát ani jíst a já pořád jenom brečím,“ svěřila se Olga Kiňová. 

Matka paterčat Alexandra Kiňová leží v pražské podolské nemocnici. Lékaři stanovili termín porodu na 2. června. Mladá žena bude rodit císařským řezem.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3635 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-30 18:52:03

#3630: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 A vy víte jak a čím bode rodina paterčat zítra žít? Žijí dneškem a jsou šťastný a můžeme jim závidět jejich rodinný život!

Dle slov p. KVR některé početné rodiny spí na molinatech. 

Na čem kdo spal nemáte ponětí, tak nekomentujte! Anebo to víte a rodinu jste navštívila, tak nám můžete poreferovat o celkovém vybavení domácnosti a přestanou dohady.

Pečlivě poslouchejte  slova p. KVR, krom jiného.https://www.youtube.com/watch?v=9zdv6S9Ai6U