PETICE na podporu Kláry Vítkové - Rulíkové (paterčata)

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3639 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-30 19:31

#3633: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 První, která tady nežije.

Proč to vyčítáte mě, já jsem sociální systém nevymyslela. 

Anglický i americký "rozený" rómové a cikáni mají  mnohem  temperamentnější projevy, než ty češký, je jasné, že ty naši čeští romové ani cikáni nemají šanci, bez solventnosti. Ovšem, kdo by je tam chtěl, když mají "svých" dostatek.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3641 petici a KVR: Ano

2015-04-30 19:52:13

#3639: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

TORONTO Romové v Kanadě chtějí žalovat Jasona Kenneyho, tamního ministra přistěhovalectví a Imigrační a azylovou komisi za "institucionální předpojatost" vůči českým Romům, kteří žádají o azyl. Informoval o tom kanadský deník Toronto Star s odvoláním na právníka romských Kanaďanů.

Advokát Rocco Galati ve čtvrtek prohlásil, že jde o to, zda Kenneyho prohlášení o "podvodných" azylových žádostech, kterými chtěl zdůvodnit zavedení víz, nepřekračuje hranici "politického zasahování" do nezávislého rozhodování komise.

 

 Žaloba se zaměří také na komisí nedávno vydanou příručku o ceskych Romech, která je podle Romů v Kanadě diskriminační.

Úředníky českých zastupitelských úřadů v Kanadě údajně zase zavalily stovky žádostí lidí, kteří chtějí víza do Česka. 

Nejmenovaný diplomatický zdroj ČTK řekl, že televize CBC a CTV v úterý odvysílaly zprávy, že kanadští občané budou od středy potřebovat pro cesty do Česka víza.


Ambasáda na svých internetových stránkách již od středy upozorňuje Kanaďany, kteří se chtějí do České republiky vydat jako turisté, že vízum nepotřebují a že ho musejí mít jenom diplomaté.