MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2015-05-06 18:39

Mně je 60 let, celou naši rodinu poznamenali hnusní komunisté, prarodičům sebrali byt a živnost, dědu utýrali v uranových dolech, po jeho smrti babička nevěděla, jak uživí své 2 dcery, po nocích myla v depu tramvaje, jinou práci ji komouši nenechali dělat, těžce z toho onemocněla.

Že se ještě dočkám rudého blázna na Hradě, by mě ve snu nenapadlo. Ty komunistické kreatury musí vymřít, jinak se jich nezbavíme. Bývalí estébáci pořád sedí ve vysokých funkcích, jsou zazobaní a krásně si žijí, kolik životů mají na svědomí!!!!

Morální chcíplotina Zeman nebude jmenovat profesory, pro jejich minulost??? A co on, a kým se obklopuje a kdo mu pomohl do prezidentského křesla??? Člověku se chce z něho zvracet.

Odpovědi

Krtek

#47538 Re:

2015-05-07 09:52:34

#47528: -  

Za "hnusných" komunistů by sis mohl už důchodu, takhle musíš u kapitlistů hledat práci, kterou stejně nedostaneš!!! Místo toho, abys jim byl vděčný, tak si stěžuješ... Je mi z tebe na zvracení!

Daniel Herman

#47548 Re:

2015-05-07 12:06:56

#47528: -  

Dědulo, jděte si přeleštit víko od rakve a nehlásejte zde hřbitovní bludy!!

Agenti STB u těch tří profesorských rychlokvašek typu buzeranta Putny Vám nevadí???

Stáhněte ohon muzi křivicí zkroucené hnáty a jděte raději babičku polochtat pohrabáčem v rozkroku!!!