MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Pro bezmozky

#48013 Re: Re: CO TO TU ZKOUŠÍTE??!!

2015-05-12 11:53

#48009: - Re: CO TO TU ZKOUŠÍTE??!! 

 Argumentujete něčím, co je napůl snůškou dojmů s pojmy. Ale i když podobnou věc připustí, i kdyžjí nevěřím, pak je tu důležitější záležitost. A to - Nemělo btý toto řešeno před volbou? Pak by nemělo k zapsání takového kandidáta do seznamu volených nemělo následovat. Toto se nestalo a jeho kandidatura byla uznána a přesvědčivě volbu vyhrál HOTOVÁ VĚC. 

Pokud se cokoli z Vašeho příspěvku zakládá na pravdě, máte možnost s takovou informací ovlivnit příští prezidentské volby. Přeji hodně úspěchu.  Do řádného uplynutí termínu mandátu mám o zvoleném prezidentu jasno a nebudu podporovat jakkoliv řvoucí menšinu.

S bohem!

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#48020 Re: Re: Re: CO TO TU ZKOUŠÍTE??!!

2015-05-12 13:22:27

#48013: Pro bezmozky - Re: Re: CO TO TU ZKOUŠÍTE??!! 

 Nikoliv, přečtěte si Zákon o  volbě prezidenta republiky. Nejedná se o žádné "dojmy" a "pojmy" ale o tvrdou realitu. 

To, že Nejvyšší správní soud Zemana z voleb nevyřadil je věc zvláštní. Explicitní porušení ustanovení mluvit pravdu o protikandidátech neporušil Zeman je v jednom případě, dělal to opakovaně, za ty nejhorší lži se ovšem ovmluvil, jak jistě velmi dobře víte. 

Já považuji rozhodnutí nejvyššího správního soudu za velmi podivné. 

S tím, že Zeman měl být z volby vyřazen samozřejmě souhlasím. 

Příští volbu zvolení hybridního Zemana ovlivní v každém případě a stejně tak to ovlivní i rozhodování Nejvyššího správního soudu. 

Stále si myslím ovšem, že Zeman bude ještě před skončením mandátu pohnán před Ústavní soud pro velezradu a že bude odsouzen. Je ovšem velmi pravděpodobné, že odvolání pro velezradu předejte "abdikací ze zdravotních důvodů".